מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אתמול הורידו לי את הגבס לאחר ניתוחתומר26/11/2007
התוצאה פשוט איומה ומתסכלת! האף מאוד עבה ונפוח גם איפה שהיה גבנון(מאוד קטן) וגם בבסיסו הקצה שעבר הרמה שמן גס וכדורי, אני לא מבין איך האף שלי שלא היה נורא כל כך ניראה דווקא אחרי נתוח כל כך גרוע ממש אף אפריקאי. השאלה שלי אם הנפיחות אמורה להעלם וצפוי שינוי משמעותי במראה עם הזמן או שזו הצורה של האף ואם לא האם אפשר לתקן ולהצר אותו כך שהתוצאה תהיה טבעי. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום יניב
ב28/11/2007דבר אשון ברצוני להבהיר שאני לא מנתח פלסטי. אבל יש לי ידע ברפואה.
אצל מי עברת את הניתוח?
האף אף פעם לא ניראה טוב אחרי ניתוח, כמה זמן עבר מאז הניתוח שלך? הנפיתוח וההחלמה מאוד אינבידואלית ותלויה בכמה מסובך היה הניתוח, בעובי העור שלך, ובאיך הגוף שלך מחלים. בדרך כלל חלק גדול המנפיחות יורד אחרי 10-14 ימים ואז אפשר לחזור לעבוד . אתה צריך לדעת שהאף בונה ומשנה את עצמו במשך שנה לאחר הניתוח. הרופא שלך חייב להסביר לך הכל! אל תתבייש לשאול אותו כל מה שאתה רוצה.
בהצלחה, והחלמה מהירה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאתה צודק זה כבר השתפר, תודה.
תומר28/11/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאף של יניב
ד''ר יוסף טמאן28/11/2007התשובה - סבלנות
האף ישתפר ותוך 3 חודשים תראה תוצאה סופית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)