מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
תודה רבה! והאם תוכל לומר לי פחות
א'27/10/2010או יותר מה טווח המחיר של הליכים שכאלו?
באופן פרטי כמובן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהומה בנוגע לסדר הגודל של המחירים?
א'28/10/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום רב, התייעצות בנוגע לליפומה...א'24/10/2010
שלום רב,
אני פונה בשם אמי. אמי בת 50+. היא סובלת מליפומה גדולה במיוחד בגב, שגדלה ובנוסף, יש לה הצטברות שומן בזרוע.
רציתי לדעת עבורה, האם ניתוחים אלו מבוצעים בידי מנתח פלסטי או כירורג רגיל והאם יש אפשרות לשאוב את השומן באזור הזרוע בצורה אסתטית מבלי להשאיר צלקת משמעותית, כנ"ל באזור הגב.
היא כבר עברה סבב של מנתחים, שמפנים אותה כמו כדור מרופא לרופא...
אשמח לתשובה ותודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום רב, התייעצות בנוגע לליפומה... - תגובה
ד``ר רן טליסמן25/10/2010הסרת ליפומה בצורה ניתוחית כלולה בסל הבריאות בכל הקופות ונעשית בפועל על ידי כירורגים כלליים ומנתחים פלסטיים.
יש אפשרות לשאוב את הליפומה ואכן הליך זה כמעט ולא משאיר סימן אך הליך מסוג זה אינו בסל ונעשה במרבית המקרים על ידי כירורגים פלסטיים מיומנים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה דוקטור והבהרה נוספת ברשותך...
א'25/10/2010אם ככה, אני מבין ממך שבעצם ניתן לשאוב את הליפומה מהגב מבלי להשאיר סימן, על אף שקוטרה 10 ס"מ? לא נשאר עור עודף?
ובעיקר אני רוצה לדעת אם בזרוע השמאלית, בחלק התחתון ["אספקט אחורי"] איפה שיש הצטברות שומן לא סימטרית, האם גם שם ניתן לשאוב את השומן בצורה אסתטית ויסודית מבלי להשאיר סימן?
ואשמח אם תוכל לומר לי מה טווח המחירים של כל ההליך הזה פחות או יותר, באופן פרטי [שאיבת שומן מהליפומה ללא השארת צלקת ושאיבת שומן מהזרוע ללא השארת סימן].
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה דוקטור והבהרה נוספת ברשותך... - תגובה
ד``ר רן טליסמן26/10/2010לגבי עודף העור - מתכווץ עצמונית
לגבי סימן - סימן של 5 מילימטר נשאר!
גם בזרוע ניתן לשאוב שומן בצורה סימטרית ככל הניתן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)