הלחיים בגדלים שונים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הלחיים בגדלים שונים
    ב
    28/11/2007

שלום דוקטור, שמתי לב שהלחי בצד ימין בפנים שלי שמנה יותר מהלחי בצד שמאל.
    מה אפשר לעשות ? להוריד שומן מלחי ימין? או להוסיף שומן ללחי שמאל? אני חושב שאם יגדילו לי את הצד הרזה בפנים היפנים שלי יראו מאוד עגולות וזה לא יראה טוב, אבל אני חושב שאם יורידו שומן מהלחי השמנה יותר בפנים שלי זה יראה מעולה.

יכול להיות שצד שמאל בפנים שלי נראה יותר רזה כי אני יושן עליו כל לילה וזה 'משטיח' את השומן שם? אולי לישון על צד אחר?
    ( ממש אין לי מושג)

אשמח לקבל את תשובתך, ועצתך.

תודה רבה לך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הלחיים בגדלים שונים

הוספת תגובה

• הלחיים בגדלים שונים

ד''ר יוסף טמאן
    28/11/2007

נתחיל מהסוף.
    שכיבה על צד בזמן שינה מסויים איננה פוגעת בשומן התת עורי .
    לגבי האסימטריה, במידה וקיימת ונראית לעין אמנם ניתנת לשיפור על ידי הסרה או הוספת שומן עצמי.
    התוצאות הן לרוב מצויינות אך יש לקחת בחשבון כי עלולים להדרש ל 2- 3 טיפולים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה, עוד שאלה אם אפשר

ב
    28/11/2007

מה יותר פשוט? הוספת שומן לחלק הרזה יותר או הסרת שומן מהחלק השמן יותר?

כמה זמן עד שאפשר לחזור לשיגרה רגילה אם עושים הסרת שומן מהלחי השמנה וכמה זמן ולוקח לחזור לשיגרה רגילה אם עושים הוספת שומן ללחי הרזה?

אני באמת חושב שאם הלחי השמנה תקטן הפנים שלי יראו הרבה יותר טוב מאם הלחי הרזה תגדל.
    באמת, האי-סימטריה הזאתי היא הדבר היחידי שהורס לי את התדמית החיצונית, אם הלחי השמנה תוקטן אני יראה מעולה.

הקטנת לחי, זה הלי מסובך למנתח פנים טוב? או שאני צריך ללכת למנתח פנים מדופלם ומפורסם?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד משהו קטן ששכחתי

ב
    29/11/2007

הורדה במשקל כמה קילוגרמים (אני במשקל תקין) יכולה לאזן את השומן בפנים והמראה יראה יותר סימטרי?

למה 2-3 טיפולים להקטנה של צד בפנים?
    מה טווח מחירים בערך? כמה עולים כל2-3 הטיפולים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למה 3 טיפולים?

ד''ר יוסף טמאן
    29/11/2007

רק במקרה ויש צורך בהשתלת שומן\
    היות וחלק נספג
    לגבי הסרת שומן - טיפול 1

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה, קראתי שהלחיים מרזות

1
    29/11/2007

קראתי שהלחיים מרזות עד גיל 25. אולי זה יתאזן עם הזמן ,הלחי השמנה יותר תרזה והמראה יראה יותר מאוזן?

או שאין מצב בכלל?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו