ניתוח שני להגדלת החזה, מומלץ?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ניתוח שני להגדלת החזה, מומלץ?
    לילי
    09/11/2010

עברתי הגדלת חזה לפני כ-3 חודשים, שתלים בגודל 350 סיסי, עגולים, מתחת לשריר.. פרופיל גבוה. אני מאוד רזה (42 קילו על 165 ס"מ) ולא הייתה לי רקמת שד בכלל.. המידה שהתקבלה היא 75c והאמת היא שכרגע אני די מאוכזבת... אני רוצה לעבור עוד הגדלת חזה ולהחליף את השתלים למשהו גדול יותר חשבתי אפילו בסביבות ה-470 סיסי...
    בזמנו הרופא אמר לי שאני לא יכולה להכניס גדולים יותר בגלל הרזון .. מה דעתכם? יש סיכונים בריאותיים (חוץ מכאבי גב..) בהכנסת שתל גדול למימדים שלך ?והאם זה בכלל מומלץ ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• החלפת שתלים

ד''ר נמרוד פרידמן
    09/11/2010

היי לילי,

בחירת השתל צריכה להעשות על פי הממדים שלך ושל השתל (אורך רוחב וגובה) ולא לפי הנפח של השתל.
    למרות זאת, על סמך הגובה והמשקל שלך, החלפת השתלים לשתלים גדולים יותר תהיה ככל הנראה טעות.
    יגרם נזק בלתי הפיך לרקמת השד ולעור בנוסף לאפשרות לכאבי גב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תוכל לפרט קצת יותר?

לילי
    09/11/2010

האם תוכל להסביר מה זה אומר נזק לרקמת השד? האם שתל גדול יותר יגרום לדברים כמו צניחת שדיים בעתיד וכו?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תוכל לפרט קצת יותר? - תגובה

ד''ר נמרוד פרידמן
    10/11/2010

היי לילי,

רקמת השד נהפכת דקה יותר, המשקל יגרום לצניחה מהירה ויופיעו פסי מתיחה על העור. פסי מתיחה הם ביטוי לנזק לסיבים האלסטיים של העור ופגיעה באלסטיות שלו ולכן רפיון וצניחה מוגברים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו