מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לאחר הסרת נקודת חןפשוט אני22/11/2010
היי, :] לפני כשבוע וחצי הסרתי נקודת חן מאזור הפנים, ניתוח +4 תפרים, שאותם הורדתי ביום חמישי , כשהרופא הוציא את התפרים הוא אמר שהיה לי זיהם משני באחד התפרים וכי הוא ישים לי פלסטר ויום למחרת עלייי להוריד אותו לשים משפה ויטה מרפן פעמים ביום. עכשיו כשהורדתי את הפלסטר לצערי גיליתי כי במקום בו היה זיהום יש פצע עגול פתוח, העור סביבו נוטה כלפי פנימה (מצטערת על ההסבר העילג) היום הפצע כמעט נסגר רק מה שמטריד אותי הוא העור שלא בקו ישר, עכשיו זה נראה כאילו יש לי שקע בעור במקום בו הייתה הנקודת חן... רציתי לדעת האם העור יחזור למצב נורמלי, אני מודעת לכך שתיהיה צלקת אבל שקע בעור.? זה מבאס. כמובן שאלת י את הרופא הוא אמר לי ש95% שזה יסתדר אם לא במקרה הכי גרוע ניתן יהיה לבצע ניתוח קטן כדילהרים את העור (YEAHH RIGHTׁ
בכל אופן ריתי לשמוע דעה נוספת.. אשמח לקבל תשובה מפורטת, מחכה בקוצר רוח ותודה על התשומת לב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאחר הסרת נקודת חן - תגובה
פרופ` אלדד זילברשטיין24/11/2010תשובת הרופא שלך היתה כנה ואמיתית. סבלנות!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)