שאלה לגבי הגדלת חזה שעברתי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה לגבי הגדלת חזה שעברתי
    לינוי
    23/11/2010

שלום, עברתי לפני כשבועיים הגדלת חזה מתחת לשריר של כ-380cc חצי פרופיל רצוי לציין שאני בת 18 כך שלא עברתי הריונות או שינויים דרסטיים אחרים..אני מאוד מרוצה מהתוצאה אך לא מרוצה כל כך מהגודל ציפיתי למשהו טיפה יותר גדול אני מרגישה שהוא עדיין קטן.
    הבנתי מקרובת משפחה שעברה הגדלה מתחת לשריר , שגם היא הרגישה שהוא קטן ורק אחרי כחודש עד חודש וחצי הוא גדל יותר (היא אחרי הריונות)..

השאלה שלי היא האם הוא עוד יגדל או שהוא ישאר באותו הגודל שהוא עכשיו, ואם כן אז אם השינוי בגודל יהיה משמעותי פחות או יותר, כי כרגע אני ממש בבאסה שהוא ככה כי זה שתל יחסית גדול ונראה לי מוזר שהוא נראה לי ככה קטן...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שאלה לגבי הגדלת חזה שעברתי - תגובה

פרופ` אלדד זילברשטיין
    24/11/2010

לינוי שלום,
    החזה לא יגדל יותר. לא ציינת מה גובהך ומשקלך - פרמטרים חשובים בקביעת גודל השתל אך באופן כללי 380CC אינו שתל קטן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה לגבי הגדלת חזה שעברתי

לינוי
    24/11/2010

גובהי 1.70 ומשקלי 60

אז למרות שהוא מתוח עכשיו (כי עברתי שינוי דרסטי) ועדיין לא החלים הוא לא יגדל יותר בזכות ההחלמה והתוצאה הסופית?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה לגבי הגדלת חזה שעברתי - תגובה

פרופ` אלדד זילברשטיין
    25/11/2010

נכון

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו