מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בנוגע לניתוח להצמדת אוזנייםאסף02/12/2007
האם ניתן להצמיד את אוזני המטופל אך לא עד תום? זאת אומרת שהן לא תהיינה צמודות מדיי לראשו אלא משהו פחות אבסולוטי?
האם ניתן לתת לאוזן זווית מסוימת? לדוגמא להרימה במעט או לשנות את נטייתה ביחס לראש?
אשמח לשמוע את התשובות לשאלות הללו.
ועוד שאלה נוספת, אם אני מתכנן ביצוע של ניתוח כזה ואני עתיד להתגייס מרץ הקרוב
מתי הוא התאריך הכי מאוחר בו אני יכול לגשת לניתוח ולהחלים מספיק לכדי פעילות מלאה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בנוגע לניתוח להצמדת אוזניים
ד''ר יוסף טמאן03/12/2007זו טעות להצמיד אוזניים ממש לקרקפת איננו טבעי ומה עם הרכבת משקפיים.
במרחק הקלאסי מהקרקפת הוא בין 1.5 ל 2.0 ס"מ.
כך צריך לתכנן את הניתוח וכמובן הכל ניתן לעיצוב כולל תנוכי האוזניים.
יש לדעת ששכיות התיקונים היא בסביבות 10% , אך לבסוף הכל אמור לצאת לשביעות רצון.
בנוגע לצבא, העתוי לא פחות משלושה חודשים טרם הגיוס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת דוקטור,ברשותך
אסף05/12/2007אישית, בעיקר אינני מרוצה מזווית הנטייה של האוזניים שלי, הן אמנם בולטות מעט מראשי, אך זווית הנטייה מפריעה לי בעיקר. מה גם שהצמדת אוזניים לפי תיאורה הקלאסי לא תהלום איתי מידי בשל צורת פניי ומבנם, על כן שאלתי היא אם ניתן להצמידן במעט ולשנות בעיקר את זווית נטייתן על מנת לשמור על פרופרציות במאפייני פניי.
אני מאוד מבולבל דוקטור, ומפחד מהניתוח הזה, אך לא יהיה מאושר ממני אם התוצאות תהיינה ולו מעט כפי שאני מדמיין.
האם רוב האנשים הנגשים לניתוח הזה יוצאים מרוצים? או שזה בדומה לניתוחי האף, בעייתי מאוד ורגיש ומעטים הם האנשים שזוכים למראה אף טבעי ויפה?
אשמח לתשובה מפורטת בנושא דוקטור, זה יעזור לי מאוד.
בתודה רבה,אסף.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מאוד מבולבל דוקטור, ומפחד
ד''ר יוסף טמאן06/12/2007אסף.
לא נוכל להתקדם מכאן הלאה.
השלב הזה בשאלותיך דורש דיון ובדיקה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)