בנוגע לניתוח להצמדת אוזניים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בנוגע לניתוח להצמדת אוזניים
    אסף
    02/12/2007

האם ניתן להצמיד את אוזני המטופל אך לא עד תום? זאת אומרת שהן לא תהיינה צמודות מדיי לראשו אלא משהו פחות אבסולוטי?
    האם ניתן לתת לאוזן זווית מסוימת? לדוגמא להרימה במעט או לשנות את נטייתה ביחס לראש?
    אשמח לשמוע את התשובות לשאלות הללו.

ועוד שאלה נוספת, אם אני מתכנן ביצוע של ניתוח כזה ואני עתיד להתגייס מרץ הקרוב
    מתי הוא התאריך הכי מאוחר בו אני יכול לגשת לניתוח ולהחלים מספיק לכדי פעילות מלאה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• בנוגע לניתוח להצמדת אוזניים

ד''ר יוסף טמאן
    03/12/2007

זו טעות להצמיד אוזניים ממש לקרקפת איננו טבעי ומה עם הרכבת משקפיים.
    במרחק הקלאסי מהקרקפת הוא בין 1.5 ל 2.0 ס"מ.
    כך צריך לתכנן את הניתוח וכמובן הכל ניתן לעיצוב כולל תנוכי האוזניים.
    יש לדעת ששכיות התיקונים היא בסביבות 10% , אך לבסוף הכל אמור לצאת לשביעות רצון.
    בנוגע לצבא, העתוי לא פחות משלושה חודשים טרם הגיוס.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת דוקטור,ברשותך

אסף
    05/12/2007

אישית, בעיקר אינני מרוצה מזווית הנטייה של האוזניים שלי, הן אמנם בולטות מעט מראשי, אך זווית הנטייה מפריעה לי בעיקר. מה גם שהצמדת אוזניים לפי תיאורה הקלאסי לא תהלום איתי מידי בשל צורת פניי ומבנם, על כן שאלתי היא אם ניתן להצמידן במעט ולשנות בעיקר את זווית נטייתן על מנת לשמור על פרופרציות במאפייני פניי.
    אני מאוד מבולבל דוקטור, ומפחד מהניתוח הזה, אך לא יהיה מאושר ממני אם התוצאות תהיינה ולו מעט כפי שאני מדמיין.
    האם רוב האנשים הנגשים לניתוח הזה יוצאים מרוצים? או שזה בדומה לניתוחי האף, בעייתי מאוד ורגיש ומעטים הם האנשים שזוכים למראה אף טבעי ויפה?

אשמח לתשובה מפורטת בנושא דוקטור, זה יעזור לי מאוד.

בתודה רבה,אסף.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני מאוד מבולבל דוקטור, ומפחד

ד''ר יוסף טמאן
    06/12/2007

אסף.
    לא נוכל להתקדם מכאן הלאה.
    השלב הזה בשאלותיך דורש דיון ובדיקה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו