מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נערך לקראת הוצאת נקודת חן מהפניםליאור14/12/2010
שלום,
אני נערך להוצאת נקודת חן בימים הקרובים מאיזור הפנים.
אני רוצה לדעת בכנות איזו צלקת אמורה להישאר לדעתכם, למשך כמה זמן בערך והאם אמורה להישאר לי צלקת לאחר תקופה מסויימת(כלומר צלקת לכל החיים).
* אני בן 17 וחצי, לא מעשן.
ברצוני לשאול עוד משהו, אם אתם מכירים את דוקטור כרמל ביבי, האם הוא נחשב לטוב ואני יכול לסמוך עליו, ומה צפויות להיות התוצאות. אולי מישהו מכיר אותו, שמע על אנשים שנותחו על ידו.
בכל זאת זו נקודת חן באיזור אמצע הפנים, בין השפה ללחי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נערך לקראת הוצאת נקודת חן מהפנים - תגובה
ד``ר רן טליסמן14/12/2010ליאור
דר' כרמל עתיר ניסיון בסוג זה של טיפולים, שאל אותו ואני משוכנע שתקבל תמונה מציאותית למה לצפות מבחינת הצלקת. אם לא הבנת, צלקת הינה לתמיד, אם כי עם הזמן היא הרבה פחות בולטת בדרך כלל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשוואה בין שני מנתחים
ליאור15/12/2010יש לי שתי אופציות למנתח. לאור מה שאמרת אני בהחלט מתרשם מדוקטור כרמל ביבי.
אך האופצייה השנייה היא דוקטור אייל וינקלר. יש לי את האופצייה הכספית ללכת לוינקלר. השאלה היא למי באמת את ממליצה, בכל זאת זה איזור הפנים ואני חייב לדעת שאני מגיע לידיים הטובות ביותר.
תודה רבה רבה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשוואה בין שני מנתחים - תגובה
ד``ר רן טליסמן15/12/2010אין הבדל מהותי שניהם מומחים חברי איגוד כאן אני ממליץ לבחור היכן שמרגישים נוח יותר
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)