מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שיפור מחיצה פעם4+ פלסטיקליטל14/12/2010
היי קוראים ליטל בת 23 וחצי עברתי עד כה 3 ניתוחים של שיפור מחיצה וכריתת קונחיות המצב הנוכחי כהיום הוא שמחיצה שוב עקומה
אני מאוד רוצה לעבור ניתוח שהוא פלסטי ומיכון שהמחיצה שוב עקומה הימלצו לי לעשות את הניתוח יחד אני מאוד מודאגת ומיואשת מניתוחים החוזרים האלה ורציתי לדעת עם קיים סיכון בניתוח רבעי באותו מקום בדיוק אתה ממליץ לי לעשות את שתיהן יחד או רק את האסטטי לחוד אני אשמח מאוד לקבל עצה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיפור מחיצה פעם4+ פלסטיק - תגובה
פרופ` אלדד זילברשטיין15/12/2010ליטל שלום,
לא ניתן לענות לך מבלי לבדוק אותך אם כי על פניו נראה שמדובר בניתוח לא פשוט כיון שמדובר בניתוח רביעי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לניתוח פעם 4
ליטל15/12/2010מה אתה מליץ לי לעשת איך אני מגיעה אליך או למומחה אחר אני כבר עשיתי ב3 מקומות בארץ ממש בדיחה נישאר מחוז מרכז וצפון כדי לחסות את הכל אני כבר לא יודעת כל אחד אומר משהו אחר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לניתוח פעם 4 - תגובה
פרופ` אלדד זילברשטיין15/12/2010ליטל שלום,
יותר מדי טבחים מקדיחים את התבשיל. נסי קודם כל לחזור למי שכבר ניתח אותך. אם התקשורת ביינכם אינה טובה התענייני אצל מספר מצומצם של מנתחים עליהם קיבלת חוו"ד מראש גשי לבדיקה ונסי להגדיר את הציפיות שלך בצורה טובה. אם קשה לך להחליט הביאי אתך לבדיקה חבר/ה או בן משפחה קרוב שיעזרו לך להתמקד ולהתרשם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכדאי להתיעץ עם דר
גל18/12/2010אם עברת 3 ניתוחים והאף עדיין סתום יכול להיות שלא כדאי לך לעשות ניתוח פלסטי שיקטין לך את האף עוד יותר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)