שיפור מחיצה פעם4+ פלסטיק

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שיפור מחיצה פעם4+ פלסטיק
    ליטל
    14/12/2010

היי קוראים ליטל בת 23 וחצי עברתי עד כה 3 ניתוחים של שיפור מחיצה וכריתת קונחיות המצב הנוכחי כהיום הוא שמחיצה שוב עקומה
    אני מאוד רוצה לעבור ניתוח שהוא פלסטי ומיכון שהמחיצה שוב עקומה הימלצו לי לעשות את הניתוח יחד אני מאוד מודאגת ומיואשת מניתוחים החוזרים האלה ורציתי לדעת עם קיים סיכון בניתוח רבעי באותו מקום בדיוק אתה ממליץ לי לעשות את שתיהן יחד או רק את האסטטי לחוד אני אשמח מאוד לקבל עצה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שיפור מחיצה פעם4+ פלסטיק

הוספת תגובה

• שיפור מחיצה פעם4+ פלסטיק - תגובה

פרופ` אלדד זילברשטיין
    15/12/2010

ליטל שלום,
    לא ניתן לענות לך מבלי לבדוק אותך אם כי על פניו נראה שמדובר בניתוח לא פשוט כיון שמדובר בניתוח רביעי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה לניתוח פעם 4

ליטל
    15/12/2010

מה אתה מליץ לי לעשת איך אני מגיעה אליך או למומחה אחר אני כבר עשיתי ב3 מקומות בארץ ממש בדיחה נישאר מחוז מרכז וצפון כדי לחסות את הכל אני כבר לא יודעת כל אחד אומר משהו אחר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה לניתוח פעם 4 - תגובה

פרופ` אלדד זילברשטיין
    15/12/2010

ליטל שלום,
    יותר מדי טבחים מקדיחים את התבשיל. נסי קודם כל לחזור למי שכבר ניתח אותך. אם התקשורת ביינכם אינה טובה התענייני אצל מספר מצומצם של מנתחים עליהם קיבלת חוו"ד מראש גשי לבדיקה ונסי להגדיר את הציפיות שלך בצורה טובה. אם קשה לך להחליט הביאי אתך לבדיקה חבר/ה או בן משפחה קרוב שיעזרו לך להתמקד ולהתרשם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כדאי להתיעץ עם דר

גל
    18/12/2010

אם עברת 3 ניתוחים והאף עדיין סתום יכול להיות שלא כדאי לך לעשות ניתוח פלסטי שיקטין לך את האף עוד יותר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו