מבולבלת לגבי הניתוח בלסתות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מבולבלת לגבי הניתוח בלסתות
    ליטל
    25/01/2011

היי לפני כמה שנים ממש בסיום טיפולים יתי אמורה לעשות גשר והרופאה שלחה אותי לאורתודנט על מנת לעשות גשר רק שמשהו השתבש וראתה בליטה יוצאת דופן בלסת העליונה ושלחה אותי לצילום פנוררמי ויעוץ במחלקת פה ולסת ביהח ברזילי הרופאים החליטו אחרי בדיקה מעמיקה שאין צורך בעירוב כירוגי אלא באורתודנטי בלבד כשחזרתי לרופאה היא התעקשה ושלחה אותי לרופא מומחי בהדסה עין כרם ואמרה שעם החלטת הרופא הזה הוא אחרון וגורלי מה ששינה את כף והחליט שאכן יש בליטה בלסת העליונה ובתחתונה מאחר שנשארתי עם כן אחד ולא אחד החלטתי על דעת עצמי ללכת ליעוץ נוסף הלכתי לאיכלוב וגם הוא פה אחד החליט שאני צריכה לעשות ניתוח אני מאוד מבולבלת ולא יודעת מה לעשות אני אחרי טיפול אורתודנטי השנים ישרות פלס אבל עדין ישנה בליטה אני לא יודעת עם ללכת לביח אחר ולשמוע עוד יעוץ או להחליט על אחד מאלה שאמרו לי שכן ולעבור את הניתוח מה הסיכוים שאני יחזור לגשר אחרי?? ומה הסיכונים בניתוחים כאלה ? זה יכול לגרום לבעיות בדיבור או בשניים בכל זאת ניתוח נעשה בעצם של הלסת ויכול לגרום לשיבושים נוספים
    תודה רבה מראש ליטל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מבולבלת לגבי הניתוח בלסתות - תגובה

פרופ` אלדד זילברשטיין
    26/01/2011

ליטל שלום
    עלייך להתייעץ עם מנתח פה ולסת אשר בודאי לא יוכל לענות לך ללא בדיקה קלינית + צילומים מתאימים. הפורום גם פורום כירורגיית פה ולסת לא יתאים למענה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו