שבוע אחרי הגדלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שבוע אחרי הגדלה
    טל
    30/01/2011

שלום ד"ר!
    אני שבוע אחרי הגדלת חזה 380CC במישור משולב.
    בסה"כ אין הרבה כאבים, מידי פעם דקירות ותופעות שאתה בוודאי מכיר היטב :)
    ביומיים ראשונים החזה היה מאוד נוקשה ומתוח והרגיש כאילו כל בוקר נתפסו לי שרירי החזה אך ביומיים האחרונים המצב השתפר והחזה אף הלך והתרכך! אכן החלמה מהירה יחסית ולא צפויה..אז בסה"כ אני שמחה. אבל השאלה שלי היא כזאת- כעת כשאני מורידה את חזיית הלחץ החזה נראה מאוד עגול על כדי כך שאני רואה במדוייק את צורת השתל ומיקומו, וזה נראה מאוד לא יפה וגם גדול מידי וזקור. האם מה שאני רואה כעת הולך להשתנות בהרבה? האם הצורה העגולה הזאת תשנה והנפח יירד משמעותית? רצוי לציין שאינני בחורה קטנת מימדים כך ששתל של 380 אמור להיות בסדר עליי ולא גדול כזה....

תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שבוע אחרי הגדלה

הוספת תגובה

• שבוע אחרי הגדלה - תגובה

ד``ר רן טליסמן
    31/01/2011

גם המנתח שלך שיודע מה הוא עשה יתקשה לומר לך מה להסיק מהמראה אחרי שבוע לגבי העתיד, קל וחומר כל מומחה אחר (ולא משנה כמה ניסיונו רחב) כי חייבת להתעזר בסבלנות של לפחות 4 עד 6 שבועות להתחיל לראות איך החזה מעוצב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו