מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שבוע אחרי הגדלהטל30/01/2011
שלום ד"ר!
אני שבוע אחרי הגדלת חזה 380CC במישור משולב.
בסה"כ אין הרבה כאבים, מידי פעם דקירות ותופעות שאתה בוודאי מכיר היטב :)
ביומיים ראשונים החזה היה מאוד נוקשה ומתוח והרגיש כאילו כל בוקר נתפסו לי שרירי החזה אך ביומיים האחרונים המצב השתפר והחזה אף הלך והתרכך! אכן החלמה מהירה יחסית ולא צפויה..אז בסה"כ אני שמחה. אבל השאלה שלי היא כזאת- כעת כשאני מורידה את חזיית הלחץ החזה נראה מאוד עגול על כדי כך שאני רואה במדוייק את צורת השתל ומיקומו, וזה נראה מאוד לא יפה וגם גדול מידי וזקור. האם מה שאני רואה כעת הולך להשתנות בהרבה? האם הצורה העגולה הזאת תשנה והנפח יירד משמעותית? רצוי לציין שאינני בחורה קטנת מימדים כך ששתל של 380 אמור להיות בסדר עליי ולא גדול כזה....
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שבוע אחרי הגדלה - תגובה
ד``ר רן טליסמן31/01/2011גם המנתח שלך שיודע מה הוא עשה יתקשה לומר לך מה להסיק מהמראה אחרי שבוע לגבי העתיד, קל וחומר כל מומחה אחר (ולא משנה כמה ניסיונו רחב) כי חייבת להתעזר בסבלנות של לפחות 4 עד 6 שבועות להתחיל לראות איך החזה מעוצב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)