מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שני שתלי סיליקון קרועיםמיכל86802/02/2011
שלום, לפני שנה גיליתי מבדיקות אולטרסאונד ומ.ר.איי ששני השתלים שמצויים בחזה שלי קרועים. הרופא וצוותו או אז הבטיחו לי שאני לא אשלם אגורה. בפגישה שהתבצעה אתמול, נראה כי אף אחד לא מעוניין לקחת אחריות על העניין, ואני צריכה לשלם גם על השתלים (שתלים של סבין), וגם על הוצאות חדר ניתוח. 4500 שח. מה עלי לעשות? והאם חברת השתלים לא אמורה לקחת אחריות? אין מבוגר אחראי בניתוחים האלו?? בבקשה אשמח לתשובה, מאחר ונקבע לי ניתוח לשבוע הבא, אבל אשמח לדחות אותו על מנת להוריד את ההוצאה הכספית ולמצוא את האחראי לזה. תודה רבה. מיכל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שני שתלי סיליקון קרועים - תגובה
פרופ` אלדד זילברשטיין03/02/2011מיכל שלום,
ראשית שתלים קרועים יש להוציא. מקובל שכאשר ישנו סיבוך על המטופל/מטופלת חלות הוצאות חדר ניתוח/שתלים והמנתח/ת אינו גובה שכר מנתח. באם הובטח לך דבר אחר אז כמובן זכותך לדרוש עמידה בהסכם. לגבי השתלים ברב המקרים ישנה אחריות של היצרן כך שעל המנתח שלך או עלייך לפנות ליבואן בארץ (נציג היצרן) ולדרוש שתלים חליפיים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)