שני שתלי סיליקון קרועים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שני שתלי סיליקון קרועים
    מיכל868
    02/02/2011

שלום, לפני שנה גיליתי מבדיקות אולטרסאונד ומ.ר.איי ששני השתלים שמצויים בחזה שלי קרועים. הרופא וצוותו או אז הבטיחו לי שאני לא אשלם אגורה. בפגישה שהתבצעה אתמול, נראה כי אף אחד לא מעוניין לקחת אחריות על העניין, ואני צריכה לשלם גם על השתלים (שתלים של סבין), וגם על הוצאות חדר ניתוח. 4500 שח. מה עלי לעשות? והאם חברת השתלים לא אמורה לקחת אחריות? אין מבוגר אחראי בניתוחים האלו?? בבקשה אשמח לתשובה, מאחר ונקבע לי ניתוח לשבוע הבא, אבל אשמח לדחות אותו על מנת להוריד את ההוצאה הכספית ולמצוא את האחראי לזה. תודה רבה. מיכל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שני שתלי סיליקון קרועים

הוספת תגובה

• שני שתלי סיליקון קרועים - תגובה

פרופ` אלדד זילברשטיין
    03/02/2011

מיכל שלום,
    ראשית שתלים קרועים יש להוציא. מקובל שכאשר ישנו סיבוך על המטופל/מטופלת חלות הוצאות חדר ניתוח/שתלים והמנתח/ת אינו גובה שכר מנתח. באם הובטח לך דבר אחר אז כמובן זכותך לדרוש עמידה בהסכם. לגבי השתלים ברב המקרים ישנה אחריות של היצרן כך שעל המנתח שלך או עלייך לפנות ליבואן בארץ (נציג היצרן) ולדרוש שתלים חליפיים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו