ניתוח אף משני

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ניתוח אף משני
    מור
    02/02/2011

לפני עשר שנים עברתי ניתוח באף מייד אחרי הניתוח התקשיתי לנשום,חשבתי שאולי בגלל שיש נפיחות ובצקת וחיכיתי לירידת הנפיחות הנפיחות ירדה אבל הנשימה לא הסתדרה. עם השנים האף נהיה יותר ויותר צר ונראה כיום כאף צבוט. הלכתי לכמה רופאים נחשבים לכירורגיה משחזרת. אחד אמר לי שצריך לשנות את הצורה של האף ולא כדאי להשתיל סחוסים דרך האוזן כי זה יראה לי יפה ולא טבעי. אחד אמר לי שאין בעיה לעשות השתלה של סחוס והכל יהיה בסדר. והשלישי אמר שאפשר להזריק חומר מילוי לראות איך הוא יראה כשהוא נפוח ואם אני אוהבת הוא יעשה לי כזה בניתוח. כל אחד אומר לי משהו אחר ואני מאוד מבולבלת - לא יודעת מה לעשות.

אשמח לשמוע את עצתכם, מדוע לכל אחד יש גישה אחרת? כל אחד סותר את השני ואני לא יודעת למי להאמין.מאחר ומדובר בניתוח משני אני פוחדת שאנותח למנתח שיעשה לי יותר גרוע ממה שיש לי

יש רופאים שאתם ממליצים עליהם?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ניתוח אף משני

הוספת תגובה

• ניתוח אף משני - תגובה

פרופ` אלדד זילברשטיין
    03/02/2011

מור שלום,
    [a href='http://www.eldadmd.ilbiz.co.il/index.php?m=text&t=216' id='link']ניתוח אף[/a] משני בהחלט עשוי להיות בעיה לא פשוטה. לצערנו לא תמיד יש תשובה אחת לבעיה במיוחד לבעיה מורכבת כפי שאת מתארת. שחזור שלד האף ע"י השתלת סחוסים הוא אכן מורכב אך עשוי לתת תוצאות מצויינות בידיים המתאימות. הזרקת חומר מילוי גם כן עשויה לתת שיפור במראה אך לא תשפר את הנשימה. אין מנוס מלשמוע ולהתרשם מהידע הניסיון והמיומנות של הרופא/ה הספציפי אליו את פונה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו