מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ניתוח אףמורן07/02/2011
עברתי ניתוח אף לפני שנה. היום האף נראה טבעי ובכלל לא שמים לב שעברתי ניתוח.
יש לי כמה בעיות ואני אשמח אם תתנו לי תשובה!
1. אני מרגישה בעצם האף מצד ימין 2 בליטות קטנות ומצד שמאל של האף לקראת ה"כרית" אני מרגישה מן שקע קל.. לשמחתי ויזאולית לא רואים את הבליטות ואת השקע רואים רק אם מתמקדים באף.
2. באזור של בין הגבות יש מין "פס" כאילו הרכבתי משקפיים...
3. ועדיין אין לי תחושה מלאה באף, האיזור של הכרית עדיין בתחושה של מקום רדום.. הייתי בביקורת והרופא אמר שהתחושה של המקום הרדום תעבור לי ולגבי הבליטות הוא אמר שיכול להיות שזה יעבור ויכול להיות שלא בגלל שבאף הקודם כבר היו לי הבליטות האלה.. התשובות שלו לא סיפקו אותי ואפילו איכזבו אותי.. אני מאוד אשמח לקבל תשובה יותר מספקת ומעודדת עד כמה שאפשר...
תודה ויום טוב..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחכה לתשובה..
מורן11/02/2011למה לא עונים לי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחכה לתשובה.. - תגובה
פרופ` אלדד זילברשטיין12/02/2011מורן שלום,
המנתח שלך יודע טוב יותר ממומחי הפורום כיצד נראה אפך לפני הניתוח ומה בדיוק נעשה בניתוח. ניסית לתאר במילים רבות מה מפריע לך אך לצערי לא ניתן על סמך התיאור לומר לך אם מדובר בדבר שולי שעדיף שלא לנסות בכלל לתקן או שמדובר בדבר מורגש ששווה לנסות ולתקן. לגבי התחושה באף אסכים עם המנתח שלך שרב הסיכויים שהדבר עוד יסתדר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)