הוצאת שתלי סיליקון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הוצאת שתלי סיליקון
    רונה
    09/02/2011

שלום,

לפני כ-15 שנה עשיתי ניתוח הגדלת חזה, עם שתלים של 200 סמ"ק. לפני הניתוח היה לי חזה בגודל של כ-65A, ולאחריו 70B.

בבדיקת אולטרסאונד/MRI כיום התגלה דלף באחד המשתלים.
    אני מעוניינת לעשות ניתוח ולהוציא לגמרי את השתלים, אבל המנתח שביצע את הניתוח אמר שבמידה ואני בוחרת שלא להחליף את השתל אלא רק להוציא, הסיכוי שיהיה לי חזה הוא קטן מאד, והצורה שלו תהיה נפולה ולא אסתטית.

האם הריון יכול להשפיע? בנוסף, במידה ואני מוציאה את השתלים, אפילו אם לא ישאר הרבה מהחזה- האם אפשרי שהמראה יהיה בכ"ז מעט יותר אסטתי (אולי הרמת חזה או משהו אחר?)

תודה על כל תשובה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הוצאת שתלי סיליקון

הוספת תגובה

• הוצאת שתלי סיליקון - תגובה

פרופ` אלדד זילברשטיין
    12/02/2011

רונה שלום,
    בכל מקרה יש צורך להוציא את השתלים הישנים. נכון שיש סיכוי שהשדיים יראו ריקים ונפולים.
    הריון בהחלט עשוי להשפיע על צורת השדיים לעתים לטובה ולעתים לרעה. כך גם שינויים במשקל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה, ושאלת המשך-

רונה
    13/02/2011

אני מבינה שהרמת שדיים פחות רלוונטית כי יש פחות רקמת חזה (אני בחורה רזה), אבל האם יש איזשהו סוג אחר של התערבות כירורגית שתתן לשד (ללא הסיליקון) מראה טוב מעט יותר, או שאין מה לעשות במידה ומוציאים את השתל?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה, ושאלת המשך- - תגובה

פרופ` אלדד זילברשטיין
    13/02/2011

רונה שלום,
    מלבד שתלי סיליקון יש אפשרות להוסיף נפח לשדיים ע"י מילוי בחומצה היאלורונית - השם המיסחרי הוא מקרולין או ע"י הזרקות שומן. שתי הפעולות הללו פחות נפוצות מאשר השימוש בשתלים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו