תופעת לוואי אחרי ניתוח חזה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תופעת לוואי אחרי ניתוח חזה
    טל
    10/02/2011

שלום!
    עברתי לפני 15 יום הגדלת חזה. יש כאבים נסבלים אבל יש משהו שמטריד. בשד השמאלי שלי בכל פעם שאני מתכופפת אני מרגישה כאילו כמו גולה שזזה. אני מתכופפת והיא זזה למעלה ואז אני חוזרת למצב עמידה וגם אז אני מרגישה תזוזה כאילו יש משהו קטן מאיזור בית השחי שזז כשאני קופצת וכשהחזה זז למעלה ולמטה. מה זה יכול להיות? האם זאת בועת אוויר או בצקת?? אני ממש מוטדרת מזה אני מקווה שזה תופעה נורמלית שתחלוף....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תופעת לוואי אחרי ניתוח חזה - תגובה

פרופ` אלדד זילברשטיין
    12/02/2011

שלום,
    ייתכן שה"כיס" שבתוכו השתל נמצא מעט גדול והשתל זז מעט וזה נותן את התחושה אך בכל מקרה לאחר תקופה ארוכה שכזו כדאי להיבדק ע"י מנתח פלסטי וגם לבצע אולטראסאונד ע"מ לוודא שאין קרע בשתל ודליפת סיליקון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• 15 יום נחשב תקופה ארוכה?

טל
    12/02/2011

יכול להיות שכבר לאחר שבועיים וחצי יש קרע בשתל או דליפה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מתנצל

פרופ` אלדד זילברשטיין
    12/02/2011

מתנצל משום מה חשבתי 15 שנה ולא 15 יום!
    אחרי 15 יום לא נראה שיש לך מה לדאוג ייתכן שמדובר במעט נוזל סביב השתל. הקפידי על לבישת חזיה והמשיכי במעקב אצל המנתח/ת שלך.
    החלמה מהירה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה לך דוקטור!

טל
    14/02/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו