מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תופעת לוואי אחרי ניתוח חזהטל10/02/2011
שלום!
עברתי לפני 15 יום הגדלת חזה. יש כאבים נסבלים אבל יש משהו שמטריד. בשד השמאלי שלי בכל פעם שאני מתכופפת אני מרגישה כאילו כמו גולה שזזה. אני מתכופפת והיא זזה למעלה ואז אני חוזרת למצב עמידה וגם אז אני מרגישה תזוזה כאילו יש משהו קטן מאיזור בית השחי שזז כשאני קופצת וכשהחזה זז למעלה ולמטה. מה זה יכול להיות? האם זאת בועת אוויר או בצקת?? אני ממש מוטדרת מזה אני מקווה שזה תופעה נורמלית שתחלוף....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תופעת לוואי אחרי ניתוח חזה - תגובה
פרופ` אלדד זילברשטיין12/02/2011שלום,
ייתכן שה"כיס" שבתוכו השתל נמצא מעט גדול והשתל זז מעט וזה נותן את התחושה אך בכל מקרה לאחר תקופה ארוכה שכזו כדאי להיבדק ע"י מנתח פלסטי וגם לבצע אולטראסאונד ע"מ לוודא שאין קרע בשתל ודליפת סיליקון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה15 יום נחשב תקופה ארוכה?
טל12/02/2011יכול להיות שכבר לאחר שבועיים וחצי יש קרע בשתל או דליפה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמתנצל
פרופ` אלדד זילברשטיין12/02/2011מתנצל משום מה חשבתי 15 שנה ולא 15 יום!
אחרי 15 יום לא נראה שיש לך מה לדאוג ייתכן שמדובר במעט נוזל סביב השתל. הקפידי על לבישת חזיה והמשיכי במעקב אצל המנתח/ת שלך.
החלמה מהירה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה לך דוקטור!
טל14/02/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)