אישור מחלה לעבודה עקב ניתוח פלסטי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אישור מחלה לעבודה עקב ניתוח פלסטי
    הגדלת חזה
    15/12/2007

ד"ר יוסף טמאן שלום רב,

אני עובדת במקום עבודה בו היחסים מאוד טובים ביני לבין הבוס וכן שאר הקולגות, למרות זאת מאוד חשובה לי פרטיותי ומאחר ואני מתעתדת לעבור ניתוח הגדלת חזה הדורש העדרות של שבוע לפחות ולא מעוניינת לעשות זאת על חשבון ימי חופש אלא על חשבון מחלה אני צריכה למצוא תירוץ למחלה - כזו שלא ידאגו לי מדי בגללה אבל שתהיה מספיק רצינית כדי להיעדר שבוע - מה עושים ?
    אישור מחלה מהפלסטיקאי שאצלו אנותח הוא בלתי אפשרי מאחר והוא מפורסם מאוד בארץ ולכן אישור שכזה על שמו אפילו ללא ציון התמחותו יחשוף את סיבת המחלה, כמו כן אישור מרופא משפחה יראה מוזר לתקופה כל כך ארוכה .
    יש לציין שאני הולכת תמיד עם חזיות מרופדות ולכן אין סיכוי שיבחינו בהבדל אחרי הניתוח .

אשמח לשמוע רעיון יעיל ואמין לאישור מחלה .

תודה רבה !!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אישור מחלה

דנה
    16/12/2007

תבקשי מרופא המשפחה שירשום לך אישור מחלה ( למשל שפעת, חום וכו' ) זה הגיוני לחלוטין.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ניתוח קוסמטי- איך מבקשים חופש מחלה?

ד''ר יוסף טמאן
    17/12/2007

אני מבין את הבעיה, למרות שעליך לדעת כי היחסים עם רופא המשפחה הם חסויים ומבוססים על אמון.
    הוא יכול לציין בטופס ניתוח שד באופן כללי אשר פירושו הוא רב היקפי ואיננו רומז על כך שעשית
    ניתוח קוסמטי.
    היתי מציע לא להשמע לעצות אחיתופל ולבצע רישום רפואי מסולף.
    זה עלול לסבך מאד את הרופא שלך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו