מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עזרה בזיהוי ההליך הפלסטיהדס18/03/2011
יש מפורסמת ששמה קם קרדשיאן , היא עברה על מיני הליכים לפי מה שראיתי והיא נראית נהדר בעיני..
אחד מהם הוא הרמת גבות - מה שמיוחד במקרה שלה הוא שלא משכו רק את הקצוות למעלה , אלא הגדילו את הרווח שבין העיניים לגבות, למרות שהיא ל נראתה עייפה או שהייתה לה צניחה, זה פשוט ייפה אותה.
מה בדיוק היא עשתה שם?
האם זוהי הזרקה או ניתוח?
איך אוכל להסביר לרופא זו התוצאה הרצוייה עלי? האם היא אפשרית בכלל?
תודה מראש, מקווה שהבנתם את כוונותיי..
הדס.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ועוד זיהוי בהליך אחר בבקשה
הדס18/03/2011הזרקה/ שתלים?
איך היא גרמה לעצמה להיראות כל כך טוב???
היא הייתה יפה לפני אבל הא שדרגה את עצמה מאוד !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח אם תתייחסו לשאלות שלי ...
הדס20/03/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח אם תתייחסו לשאלות שלי ... - תגובה
פרופ` אלדד זילברשטיין22/03/2011הדס שלום,
הרמת גבות מעלה את הגבות ו"מרחיקה" אותן מקו הריסים.
לשאלתך כיצד היא גרמה לעצמה להיראות כ"כ טוב יהיה זה בלתי מקצועי לענות על השאלה כיוון שניתן להשיג תוצאות באמצעים שונים החל בניתוח המשך בהזרקות איפור ואפילו פוטושופ!
אגב, אני באופן אישי איני חושב שהתמונה מ- 2009 מהווה שידרוג ביחס לזו של 2006
יום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבנתי אותך, אז רק עוד שאלה
הדס22/03/2011איך היא לא נראית מופתעת? ? ?
תמיד שעושים הרמת גבות נראים מופתעים..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבנתי אותך, אז רק עוד שאלה - תגובה
פרופ` אלדד זילברשטיין23/03/2011הדס שלום,
הקביעה שלך כי תמיד שעושים הרמת גבות נראים מופתעים - מפתיעה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז איפה אני יכולה
הדס23/03/2011לראות דוגמאות לכך? האם יש אתר של לפני ואחרי שאתה יכול להפנות אותי אליו?
זה מאוד מסקרן אותי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)