מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מבולבלת מהרופאיםמיכל24/03/2011
שלום דוקטור....
לפני 5 שנים עברתי הגדלת חזה ..
לאחר שנה בדיוק התחילו לי כאבים בשד שמאל לחץ נוראי כאילו לוחצים לי על השד זרמים והתכוצויות. המנתח שלי טען כל הזמן שהכל ניראה בסדר. פלסטיקאים אחרים , חלק מהם אמר שיש לי בעיה של לחץ עיצבי ןשזה לא קופסית . וחלק אמר שיש לי קופסית.
עברתי את כל הבדיקות שיש אם אר אי , אולטרה סאונד הכל תקין. וכן בדיקות כלליות אחרות . הש/בוע ניגשתי למנתח שלי והוא קבע שכניראה יש לי קופסית. אני מאוד לא שקטה שכן חלק מהרופאים אמרו לי שאין לי קופסית. יש לציין שהשד לא שינה צורה .
רק התקשות בצד. וכאב ולחץ. השאלה .. האם כשיש קופסית החזה חייב לשנות צורה ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מבולבלת מהרופאים - תגובה
פרופ` אלדד זילברשטיין27/03/2011מיכל שלום,
אם איני טועה כבר שאלת את השאלה בווריאציות שונות. התשובה היא שייתכן שתהיה קופסית ללא שינוי בצורת השד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)