סנטר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סנטר
    שרית
    24/12/2007

שלום רב!
    מבנה הפנים שלי הוא ארוך וצר וגם רזה,לא משנה אם אני משמינה בגוף הפנים נשארות רזות.אני בת 30 ומאוד מעוניינת "לקצר" את מבנה הפנים.זאת אומרת ע"י קיצור הסנטר,במטרה שהפנים לא יהיו ארוכות כ"כ. שאלתי היא:האם יש ניתוח או כל הליך אחר שבו ניתן לקצר/לשייף את הסנטר?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סנטר

הוספת תגובה

• הסנטר של שרית

ד''ר יוסף טמאן
    24/12/2007

ניתן לביצוע בניתוח אך רק במידה והסנטר עצמו חורג מהפרופורציות הכלליות של הפנים.
    במידה וכל מבנה הפנים הוא מאורך יחסית בפרופורציה נכונה, אין לנתח כי המצב יחמיר, הפעם
    מאספקט אחר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שימוש בליזר בפנים

אליסיה כהן
    25/12/2007

האם אפשר להשתמש בליזר להמסת גושים של שומן מקו הלסת.לאחר מכן השומן נספג בגוף.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בליזר בפנים

ד''ר יוסף טמאן
    25/12/2007

באם את מתכוונת לטיפול ב ULTRASHAPE אשר ממיס שומן במידה מסויימת התשובה חיובית,
    אך זה לא ממש ליזר, כי אין ליזר שממיס שומן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו