שאיבת שומן מהסנטר- שאלות נוספות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאיבת שומן מהסנטר- שאלות נוספות
    רינת
    16/04/2011

שלום רב,
    אני בת 36.לאחרונה עליתי במשקל, ובעית הסנטר הכפול החריפה. מאז ומתמיד היה לי סנטר כפול וקו לסת לא מוגדר. כרגע אני בתהליך הרזייה, אם כי איטי. שאלתי היא, מה קורה אם אעבור את הניתוח ואחריו אוריד עוד 6-7 קילו? האם זה יגרום לחוסר פרופורציה? אני לא רוצה לעכב את הניתוח בגלל שאולי אצליח לרזות.
    כמו כן- האם דרושה חבישת לחץ ואם כן לכמה זמן? האם ניתן להוריד אותה לפרק זמן מסויים במהלך היום? (נניח חצי שעה ) ,תוך כמה זמן חולפים הכתמים הכחולים? אני פשוט לא מעוניינת לפרסם ברבים את העובדה שאעבור ניתוח.
    מה עלותו של ניתוח כזה?
    ואחרונה-אשמח מאד אם תוכלו לחחות דעה על ד"ר ***** מחיפה- האם עדיף אצלו או אצל *** ?

רב תודות וחג שמח!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שאיבת שומן מהסנטר- שאלות נוספות - תגובה

פרופ` אלדד זילברשטיין
    19/04/2011

רינת שלום,
    כעקרון רצוי להגיע לניתוח כשאת כבר במשקל הרצוי שלך. שינוי של 1-2 ק"ג לא ישפיעו שינוי של 10-15 ק"ג בוודאי ישפיעו. שינוי של 5-6 ק"ג ישפיעו במידת כלשהי עד כמה קשה לנבא ולדעת מראש. הסימנים הכחולים צפויים לחלוף תוך כשבועיים. ניתן להסיר את החבישה למשך חצי שעה ביום לאחר 48-72 שעות. ואחרון, איננו נוהגים להמליץ או לתת ציונים לעמיתים שלנו.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה ד"ר זילברשטיין

רינת
    19/04/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו