זריקות למילוי קמטים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זריקות למילוי קמטים
    שולה
    21/04/2011

מכובדי!
    זריקות למילוי קמטים אינן אייטם חדש ונראה לי שרובנו שמענו עליהן.
    אלא שהיום הופיע בטלויזיה מנתח פלסטי נודע וטען שטיפול הפנים להצערה שהוא עושה שונה. הוא טען שהוא מפסל את הפנים בדרך מאד אינדיבידואלית ושהזריקות שלו הן שונות במובן הזה שהן רבגוניות ומכוונות לכל רקמה ורקמה בעור. כאשר לרקמות העמוקות ממש הוא מזריק זריקות שמעודדות יצירת קולגן וכו' (נראה לי שהוא השתמש במילה פיברובלסטי וטען שזה אניאייג'ינג במובן כזה שאין כאן שאלה כמה זמן זה יחזיק כי העור מתחיל לעבוד לבד לחידוש התאים) אמר שברקמה שמעל הוא מזריק שומן או חומצה הילריונית ואילו למעלה למעלה הוא מזריק זריקות המכילות חומרים המתאימים לשכבות העליונות. ממש סליחה אם אינני זוכרת את השמות לכל רקמה. לא בטוח שזה משנה. השאלה שלי האם יש בדברים שלו חידוש כמו שהוא מציג? או שמא זריקות למילוי קמטים הן זריקות למילוי קמטים הן זריקות למילוי קמטים והוא רק ניסה ליצור איזה גימיק חדש?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    זריקות למילוי קמטים

הוספת תגובה

• זריקות למילוי קמטים - תגובה

פרופ` אלדד זילברשטיין
    24/04/2011

שולה שלום,
    לא ראיתי את התוכנית המדוברת אך באופן כללי רב המנתחים הפלסטיים שנוסעים לכנסים וקוראים ספרות מקצועית מעודכנים בחידושים השונים כולל חומרי המילוי השונים על יתרונותיהם וחסרונותיהם. מעבר לכך זהו ה"טאץ'" של כל אחד ואחד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו