מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- יומיים לאחר ניתוח הגדלת חזהשרונה27/12/2007
שלום
שלשום עברתי ניתוח להגדלת חזה, תוספת לא גדולה במיוחד-280.
החזה באמת יצא בגודל שרציתי אבל החלק העליון מאוד מאוד מאוד נפוח.
ברור לי שלא עבר מספיק זמן לקבלת המראה הסופי אך הייתי רוצה לשמוע ממי שעברה את הניתוח או מהד"ר תוך כמה זמן הנפיחות תרד לפחות לרמה כזאת שהחלק העליון הנפוח לא יבלוט כ"כ?
כיום גם עם חולצה קצת רחבה עדיין ממש רואים את הנפיחות.
אני לא מעוניינת שידעו כלל על הניתוח ולפני שעברתי אותו הלכתי עם תוספת בחזיה כך שמבחינת הסובבים אותי לא אמור להיות הבדל משמעותי . לא כך הוא המצב בגלל הנפיחות.
בעוד 4 ימים אשוב לעבודה, האם זה ריאלי לצפות שעד אז המצב יסתדר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה לא עונים לי?
שרונה28/12/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההנפיחות של שרונה
ד''ר יוסף טמאן28/12/2007יומיים לאחר ניתוח שדיים, הנפיחות שאת מתארת היא צפויה, גם אחרי מספר שבועות.
זה יחלוף.
אך ברשותך, אני תמה מאד , היות ומדובר בניתוח שעברת לפני 48 שעות, מדוע אינך בקשר
עם הרופא שניתח אותך. הרי הוא יודע הכי טוב מה עשה לפני יומיים.
שלא תביני חלילה מההערה שלי, שאינני עומד לרשותך במענה לשאלות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)