דר' אני זקוקה להמלצתך בדחיפות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דר' אני זקוקה להמלצתך בדחיפות
    אילנית קריות
    30/12/2007

דר' שלום!
    אני שלושה שבועות אחר הניתוח, אני מרגישה טוב, אין שום נפיחות בשד, כל התרביות האחרונות שליליות, כמות הנוזל הצטמצמה, אין הפרשות אם לא לוחצים, וכשיוצא נוזל הוא צהוב אך שקוף (אינו עכור או מוגלתי). אך בכל פעם שהרופא לוחץ , יוצא עדיין נוזל.
    עד מתי יכול להמשיך ולצאת נוזל (הכמות פחתה)?
    אני לוקחת אנטיביוטיקה כבר שלושה שבועות, האם לא כדאי להוריד כמות או להפסיק אם אין שום זיהום עפ"י התרביות?
    האם אין מצב שאם נפסיק ללחוץ , הנוזל יספג, לא קיימת אפשרות שפעולת הלחיצה מעודדת היווצרות חוזרת של נוזל?
    אני מתוסכלת מאוד שלכאורה הרגשתי טובה, והשד נראה ומרגיש בריא ובכל זאת כל עוד ממשיך לצאת נוזל , עומדת האופציה לחזור לחדר ניתוח להוצאת השתל?
    האם יש משהו שתוכל לומר שירגיע אותי, או ששלוששה שבועות אחרי ניתוח במצב שתארתי משאיר אפשרות רק לניתוח חוזר.
    בבקשה התייחס להודעתי בהקדם, אני בלחץ נוראי
    תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• לאילנית שוב

ד''ר יוסף טמאן
    30/12/2007

צר לי אך אינני יכול להוסיף יותר מעבר שהעליתי לפניך בפרוטרוט קודם.
    אין לי אפשרות לטפל בך בשלט רחוק.
    או שתמשיכי בטיפול אצל הרופא שניתח או שתבקשי יעוץ אצל רופא אחר שכרוך בבדיקה גופנית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו