מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דר' אני זקוקה להמלצתך בדחיפותאילנית קריות30/12/2007
דר' שלום!
אני שלושה שבועות אחר הניתוח, אני מרגישה טוב, אין שום נפיחות בשד, כל התרביות האחרונות שליליות, כמות הנוזל הצטמצמה, אין הפרשות אם לא לוחצים, וכשיוצא נוזל הוא צהוב אך שקוף (אינו עכור או מוגלתי). אך בכל פעם שהרופא לוחץ , יוצא עדיין נוזל.
עד מתי יכול להמשיך ולצאת נוזל (הכמות פחתה)?
אני לוקחת אנטיביוטיקה כבר שלושה שבועות, האם לא כדאי להוריד כמות או להפסיק אם אין שום זיהום עפ"י התרביות?
האם אין מצב שאם נפסיק ללחוץ , הנוזל יספג, לא קיימת אפשרות שפעולת הלחיצה מעודדת היווצרות חוזרת של נוזל?
אני מתוסכלת מאוד שלכאורה הרגשתי טובה, והשד נראה ומרגיש בריא ובכל זאת כל עוד ממשיך לצאת נוזל , עומדת האופציה לחזור לחדר ניתוח להוצאת השתל?
האם יש משהו שתוכל לומר שירגיע אותי, או ששלוששה שבועות אחרי ניתוח במצב שתארתי משאיר אפשרות רק לניתוח חוזר.
בבקשה התייחס להודעתי בהקדם, אני בלחץ נוראי
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאילנית שוב
ד''ר יוסף טמאן30/12/2007צר לי אך אינני יכול להוסיף יותר מעבר שהעליתי לפניך בפרוטרוט קודם.
אין לי אפשרות לטפל בך בשלט רחוק.
או שתמשיכי בטיפול אצל הרופא שניתח או שתבקשי יעוץ אצל רופא אחר שכרוך בבדיקה גופנית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)