מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חיוך ללא שינייםמלי25/05/2011
שלום.. כאשר אני מחייכת או צוחקת לא רואים את השיניים שלי אף פעם.
זה דבר שהטריד אותי מאז היותי ילדה בת 10 כי תמיד צחקו עליי והשפילו אותי בגלל זה.
הבעיה שאני לא יודעת איזה סוג של ניתוח אני צריכה לעשות ובכלל אני לא יודעת אם בארץ מטפלים בבעיה מהסוג הזה.
צירפתי גם תמונה איזור הפה, כדי שיהיה לכם יותר קל עם התגובה שלכם.
האם בארץ יש ניתוחים מהסוג הזה?? ואם לא אשמח לשמוע על רופאים בארה"ב שמתמחים בזה (אם אתם מכירים כמובן).
תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חיוך ללא שיניים - תגובה
פרופ` אלדד זילברשטיין26/05/2011מלי שלום,
קשה לענות לשאלתך בלי לבדוק אותך ובלי לראות צילומי רנטגן של הלסתות שלך אך ייתכן שהבעיה שלך היא ביחסי מבנה/גודל בין הלסתות. קשה להתרשם אך נדמה לי מהצילום שהעלת שיש לך הפרעה במנשך והלסת העליונה אחורית ביחס לתחתונה. בכל מקרה תשובה מדוייקת ניתן לתת לך רק לאחר בדיקה שלך וצילום שנקרא צילום צפלומטרי. אם הבעיה אכן במבנה הלסתות אז כדי לפתור אותה יש צורך בניתוח אורטוגנטי (ניתוח לסתות) ולפני כן בהכנה אורטודנטית (ישור/ הזזת שיניים בעזרת פלטות)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)