מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- האף נוטה ימינהקרן06/06/2011
שלום אני בת 33 בגיל 18 עברתי ניתוח אף בזמנו לדעתי זה היה ניתוחמוצלח הייתי מאד מרוצה אך עם השנים האף תפס זוית ימינה כלומר קצה האף עקום זה מאד בולט כי האף שלי לא קצר ומאד צר. בנוסף הניתוח הבריאותי של העצם מחצה לא הצליח האף שלי מאד צר ונחיר אחד כמעט סגור ואני חושששת שזה רק ילך ויחמיר אם לא הייתי חוששת מניתוחים מזמן הייתי רצה לתקן אבל אחרי מה שקרה לי אני יותר חוששת מניתוח חוזר. תחושה שאני צריכה לקבל את העיוות שנוצר מחשש שיקרה גרוע יותר. האם תיקון הוא אותו תהליך כמו ניתוח האם באמת יש לי מה לחשוש, האם מקרה כזה מוכר כבאמת תהליך שהולך ומתעוות יותר, יש לציין שאני סובלת מנזלת כרונית גם "אף רטוב". אשמח לתגובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האף נוטה ימינה - תגובה
ד``ר רן טליסמן20/06/2011ראשית אם מציק לך האף לכי להתייעץ זה עוד לא מחייב שתבוצע פעולה
שנית תיקון אפ בדרך כלל ממוקד רק לבעייה הספציפית ולכן הוא מרוכז וממוקד יותר ובדרך כלל ההיקף של הניתוח קטן יותר וכך גם ההחלמה המידית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)