מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאיבת שומן מהרגלייםמורן07/01/2008
שלום רב! קוראים לי שירה אני בת 23 ואני מעונינת לעשות שאיבת שומן מהרגליים..אני כבר בדיאטה כבר 4 שניםרזיתי 15 קילו הייתי שוקלת 80 קילו ועכשיו בין 65לפעמים 63...אני עושה גם הרבה כושר.. הבעיה אצלי בשוקיים וברגליים יש לי רגליים מאוד שמנות שאפילו דיאטה ו כושר לא עוזר להם וזה ממש מטריד אותי ואני רזה מאוד למעלה והידיים שלי גם רזות.. זהממש חוסר פרופורציות פרופורציות אצלי...אני מטר 72 האם אני יכולה לעשות שאיבת שומן ברגליים האם אתה מבצע דברים כאלה.. בכלל עושים שאיבת שומן ברגליים?? צבטתי את הרגליים והרבה שומן נתפס.. אני חושבת שאני מועמדת מתאימה לניתוח...האם זה יראה לי אחרי הניתוח רגליים רזות???.... האם איי פעם יהיה לי רגליים רזות?? כמה דבר כזה יעלה לי??? בתודה מראש שירה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאיבת שומן מהרגליים
ד''ר יוסף טמאן07/01/2008כפי שהסברתי לא פעם בפורום זה\ שש מטרתה לסלק בליטות בגוף.
במקרים חריגיםכאשר מדובר בירכיים ניתן להקנות עיצוב היקפי.
ניתוח זה בשוקיים הוא מסוכן היות ויכול לגרום לבצקת לימפטית קבועה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)