מחשבים ובעיות עיניים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מחשבים ובעיות עיניים
    טלי
    08/05/2007

שלום. האם תוכלו להמליץ לי על איזה מסך עדיף לעבוד? כרגע אני עובדת על מסך שאינו שטוח ופוחדת שהוא יכול להזיק לראייה יותר ממסך שטוח, האם אני צודקת? כמו כן, אני מרגישה שאין לי מספיק אור, למרות שיש תאורה בתקרה, אני רוצה לשים מנורה קרוב למחשב, האם עדיף נורה רגילה או פלורסנט?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מחשבים ובעיות עיניים

הוספת תגובה

• תאורה במחשב

גיל בן טובים
    09/05/2007

טלי שלום
    מסך lcd בגודל 19 אינצ' של החברות המוכרות עדיף, מכמה סיבות:
    1. הקריאה פחות מאמצת את העיניים.
    2. יותר קל להזיז ולמקם את המסך לפי סוג העבודה.
    3. המסך תופס פחות מקום על שולחן העבודה, דבר המאפשר ביתר קלות אופטימיזציה של כל סביבת העבודה. (העבודה יותר נינוחה לגוף ולעיניים).

לגבי המלצה לתאורה: מומלץ להשתמש בהלוגן לא מחמם מעל למסך המחשב, כמובן המיקום של המסך צריך להיות במקביל לחלון שלא יווצרו השתקפויות אור מסנוורות.
    עצמת התאורה צריכה להיות זהה בין התאורה המקומית הנמצאת מעל למסך, לתאורת החדר.

אני חייב לציין, שהרבה פעמים אני נתקל בעובדים שרכשו עבורם את המסך הטוב ביותר, אבל בגלל שלא סידרו להם את עמדת העבודה נכון, אותם עובדים לא נהנו ממסך המחשב האיכותי,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו