כיסא פשוט - יכול להיות טוב?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כיסא פשוט - יכול להיות טוב?
    דובי ליברמן
    22/01/2012

שלום גיל ודלית
    רציתי לשאול האם כיסא בריא ונוח מוכרח להיות מסתובב/עם תמיכה לידיים/משענת גבוהה וכו', כמו מה שרואים היום בכל מקום
    האם אין אפשרות שכיסא פשוט, ארבע רגליים וריפוד מינימליסטי, יעשה את העבודה במידה והוא בנוי נכון מבחינת הגובה והזווית?
    אתם מכירים כיסא כזה?
    אני לפעמים מרגיש שהכיסאות שנחשבים טובים הופכים אותי ליושב פסיבי, ודווקא הפשוטים גורמים לי להתיישר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• כיסא פשוט - יכול להיות טוב? - תגובה

גיל בן טובים
    22/01/2012

דובי שלום

אתה צודק, כיסא פשוט שמתאים במידות לגובה ולמשקל שלך ולגובה השולחן בהחלט יכול להספיק עבורך.
    הדבר תלוי גם בעוד גורמים, כגון:מספר שעות הישיבה, מבנה אנטומי שונה בין אדם לאדם, פגיעות קודמות, משקל ועוד.

לצערי, כל יצרני הכיסאות חייבים בעולם התחרותי שקיים היום לעמוד בסטנדרטיים שיווקים ולכן לא ניתן למכור כיסא פשוט.

גם בתחומים נוספים היום אין פשטות, לדוגמא: קשה למצוא היום טלפון נייד פשוט, מכונת כביסה פשוטה ועוד.

לחילופין, אתה יכול לפנות לנגר ולרפד ולבקש מהם לבנות לך כיסא פשוט ולא לקנות כיסא מוכן בחנות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו