מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עמדת עבודה מישיבה לעמידהדב ליברמן03/02/2012
שלום גיל ודלית, תודה על העזרה בעבר
לפני כמה זמן שאלתי כאן על עמדת workfit של ארגוטרון ותגובתכם הייתה חיובית מאוד.
אח"כ ראיתי באיזושהי תשובה של גיל שאינו ממליץ על עבודה על מגש למקלדת מכיוון שאין כל תמיכה לחגורת הכתפיים.
בעצם, הדבר נכון גם בworkfit. זה לא מסייג את תמיכתכם בה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עמדת עבודה מישיבה לעמידה - תגובה
גיל בן טובים03/02/2012הי דב
הבחנה יפה, משאלתך אני למד על מודעות ארגונומית גבוהה ועל כך כל הכבוד.
התשובה שלי:
אין בעיה לעבוד עם מגש מקלדת המכיל מקום לעכבר בעמידה, מכיוון שהכתפיים שמוטות לגמרי ואין עליהם מאמץ (כמובן שאתה צריך לכוון את גובה המגש שיווצר המצב הזה).
לגבי מצב ישיבה במוצר הספציפי הזה, גם פה לא צריכה להיות בעיה מכיוון שניתן לכוון את המגש מספיק נמוך ואז אין עומס על הכתפיים.
לגבי מגש מקלדת סטנדרטי ולא מתכוונן, ההתייחסות שלי היא שונה.
רוב המגשים היום לא מספיק רחבים ואז אין מקום לעכבר.
לא ניתן לכוון את הגובה שלהם ואז באמת הכתפיים לא רפויות ונמצאות במצב מאמץ.
אפשרות נוספת שאתה יכול לבחור, זה לרכוש שולחן מתכוונן ואליו להוסיף ergocloud ואז יש לך גם תמיכה לאמות הידיים מלאה גם בישיבה וגם בעמידה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)