שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    ליהי
    30/03/2008

שלום רב,
    אני עובדת במשרד ויושבת 10 שעות ביום.
    לקראת סוף היום אני זזה ונעה רבות בכיסא. אני יושבת ישיבות-שכיבה, ישיבות רגל על רגל וישיבות על הצד.
    רציתי לדעת אם אני אמשיך לעבוד כך עוד זמן רב, האם יהיו לי נזקים. כמו כן, אפשר לקבל המלצה מה לעשות כדי שיהיה לי יותר נוח.

תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• ישיבה נכונה

גיל בן טובים
    30/03/2008

ליהי שלום

סביבת עבודה לא ארגונומית בהחלט עלולה לגרום לנזקים אורטופדים קשים, כגון: פריצות דיסק בגב התחתון ובצוואר, דלקות במפרק כף היד, דלקות במרפקים, כאבים באזור השכמות, מפרק הירך ועוד.
    הדרך הנכונה היא מניעתית, כלומר לסדר את סביבת העבודה מצד אחד (הנדסת האנוש) ומהצד השני הגורם האנושי (צורת הישיבה, ביומכניקה נכונה, שימוש נכון בציוד הקיים).
    לצערי אני לא יכול לתת לך ייעוץ מבלי שראיתי את סביבת העבודה שלך, אולם את יכולה לקרוא באתר שלי הנחיות כלליות ומהם להסיק את המסקנות או לבקש כחלק מתנאי עבודה ראויים ייעוץ ארגונומי מקצועי ע"י יועץ ארגונומי. אין צורך לסבול, יש פיתרון ואני יכול להעיד באופן אישי שעזרתי להרבה מאוד עובדים בעזרת היעוץ הארגונומי..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו