מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלהליהי30/03/2008
שלום רב,
אני עובדת במשרד ויושבת 10 שעות ביום.
לקראת סוף היום אני זזה ונעה רבות בכיסא. אני יושבת ישיבות-שכיבה, ישיבות רגל על רגל וישיבות על הצד.
רציתי לדעת אם אני אמשיך לעבוד כך עוד זמן רב, האם יהיו לי נזקים. כמו כן, אפשר לקבל המלצה מה לעשות כדי שיהיה לי יותר נוח.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ישיבה נכונה
גיל בן טובים30/03/2008ליהי שלום
סביבת עבודה לא ארגונומית בהחלט עלולה לגרום לנזקים אורטופדים קשים, כגון: פריצות דיסק בגב התחתון ובצוואר, דלקות במפרק כף היד, דלקות במרפקים, כאבים באזור השכמות, מפרק הירך ועוד.
הדרך הנכונה היא מניעתית, כלומר לסדר את סביבת העבודה מצד אחד (הנדסת האנוש) ומהצד השני הגורם האנושי (צורת הישיבה, ביומכניקה נכונה, שימוש נכון בציוד הקיים).
לצערי אני לא יכול לתת לך ייעוץ מבלי שראיתי את סביבת העבודה שלך, אולם את יכולה לקרוא באתר שלי הנחיות כלליות ומהם להסיק את המסקנות או לבקש כחלק מתנאי עבודה ראויים ייעוץ ארגונומי מקצועי ע"י יועץ ארגונומי. אין צורך לסבול, יש פיתרון ואני יכול להעיד באופן אישי שעזרתי להרבה מאוד עובדים בעזרת היעוץ הארגונומי..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)