מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעיות בכיוון גובה המסךשולה12/05/2008
כאשר אני מנסה לכוון את עמדת העבודה שלי כך שהאמות ישענו על השולחן , כדי למנוע כאבים בכתפיים , אני לא מצליחה לכוון את הגובה של המסך , גם כשאני מורידה את המסך לגובה המינימלי שהרגל שלו מאפשרת , המבט שלי מופנה לאמצע המסך ולאחר מספר דקות כואב לי הצוואר.
האם יש פתרון להורדת גובה המסך ?( שמתי לב שזוהי בעיקר בעייה של אנשים בגובה 170 ס"מ ומטה.)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גובה מסך.
דלית בן טובים12/05/2008שולה שלום
אם המינימום של רגל המסך היא משטח השולחן אז הפתרון היחידי הוא ניסור השולחן ויצירת רמפה תחתית באזור המסך.
אם הרגל אינה מאפשרת הורדה עד גובה המשטח אזי כדאי לבדוק אם ניתן לפרק את המסך מהרגל שלו ( ברוב המקרים זה אפשרי).
לאחר הפירוק ניתן לרכוש רגל או זרוע חילופית שיאפשרו להגיע עד לגובה משטח השולחן.
אשמח להמשיך ולעזור בפתרון הבעיה באם יהיה צורך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לתשובתך
שולה13/05/2008תודה על התשובה המהירה.
היכן ניתן לקנות רגל חילופית למסך המחשב ? והאם ידועות לך העלויות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסטנד למסך מחשב
גיל בן טובים14/05/2008שולה שלום
ניתן לקבל מידע ועלויות בלינק הבא http://www.motyknit.com/?CategoryID=434 וגם באתר של חברת דגש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)