בעיות בכיוון גובה המסך

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיות בכיוון גובה המסך
    שולה
    12/05/2008

כאשר אני מנסה לכוון את עמדת העבודה שלי כך שהאמות ישענו על השולחן , כדי למנוע כאבים בכתפיים , אני לא מצליחה לכוון את הגובה של המסך , גם כשאני מורידה את המסך לגובה המינימלי שהרגל שלו מאפשרת , המבט שלי מופנה לאמצע המסך ולאחר מספר דקות כואב לי הצוואר.
    האם יש פתרון להורדת גובה המסך ?( שמתי לב שזוהי בעיקר בעייה של אנשים בגובה 170 ס"מ ומטה.)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיות בכיוון גובה המסך

הוספת תגובה

• גובה מסך.

דלית בן טובים
    12/05/2008

שולה שלום

אם המינימום של רגל המסך היא משטח השולחן אז הפתרון היחידי הוא ניסור השולחן ויצירת רמפה תחתית באזור המסך.
    אם הרגל אינה מאפשרת הורדה עד גובה המשטח אזי כדאי לבדוק אם ניתן לפרק את המסך מהרגל שלו ( ברוב המקרים זה אפשרי).
    לאחר הפירוק ניתן לרכוש רגל או זרוע חילופית שיאפשרו להגיע עד לגובה משטח השולחן.

אשמח להמשיך ולעזור בפתרון הבעיה באם יהיה צורך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך לתשובתך

שולה
    13/05/2008

תודה על התשובה המהירה.
    היכן ניתן לקנות רגל חילופית למסך המחשב ? והאם ידועות לך העלויות?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סטנד למסך מחשב

גיל בן טובים
    14/05/2008

שולה שלום

ניתן לקבל מידע ועלויות בלינק הבא http://www.motyknit.com/?CategoryID=434 וגם באתר של חברת דגש.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו