מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- המלצה על ישיבה נוחה לצד שולחן כתיבה עם עמדת מחשבדורון18/08/2016
לדלית שלום,
גובהי 173 ס"מ. אני עובד שעות רבות על שולחן כתיבה (140X70 ס"מ) בעיקר לעבודה מול מחשב (המקלדת , העכבר והמסך על השולחן), אך גם לכתיבה. שולחן הכתיבה הינו בגובה 177 ס"מ, אך אני מרגיש שהוא גבוהה לי מידי (היות והוא עשוי מעץ, ניתן לקחת אותו לנגר לקיצוץ גובהו במידת הצורך).
בנוסף, יש לי כיסא וקסמן Matrix XL כבערך שנתיים, שלצערי ממש לא נוח לי – איני מרגיש נוח עם משענת הגב (בינתיים אני משתמש במשענת גב רשת שרכשתי) ויש לי כאבים בישבן והחלק של הירך הבא במגע עם הכיסא לאחר ישיבה של אפילו שעתיים (בניגוד לכיסא פשוט שישבתי עליו לא מזמן בקורס במשך 8 שעות יום יום במשך 4 חודשים ללא בעיה). היות והשולחן גבוהה לי, אני מגביה הכיסא ומשתמש בהדום רגליים למחשב, אך זה עדיין לא נוח לי.
ראיתי בסירטונים באינטרנט שישנן מספר פרמטרים לישיבה נכונה ואני מעוניין לספק לך את כל הנתונים הרלוונטים כדי לשמוע המלצתך איך לפתור בעייתי זו ולעבוד בצורה נוחה.
מסך מחשב אין לי בעיה להגביה או להנמיך. אם אני יושב זקוף עם הכסא כשכפות רגלי (עם נעליים) נוגעות ברצפה בזווית 90 מעלות וכתפי נחות , גובה מרפקי בגובה של בערך 172 ס"מ. אשמח לדעת:
1. האם יש צורך לקצץ את גובה השולחן ? לאיזה גובה ?
2. האם לדעתך לקנות כיסא אחר ? יש לך המלצות ?
3. על מה את ממליצה יותר: ישיבה על כיסא מוגבה עם הדום או קיצוץ גובה השולחן וישיבה ללא הדום ?
בברכה,
דורון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המלצה על ישיבה נוחה לצד שולחן כתיבה עם עמדת מחשב - תגובה
דלית בן טובים23/08/2016היי
אני ממליצה לך להוריד את גובה השולחן ל-72 ס"מ. בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
דורון23/08/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)