הנקה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הנקה
    נועה
    25/05/2008

שלום, רציתי להתייעץ אתכם לגבי תנוחת ההנקה שלי, אני נוהגת לשבת על כורסא נוחה, אבל כזו שמאוד שוקעים בתוכה ואז קשה לי לקום ואני מאמצת את הגב. האם יש כללי ישיבה להנקה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הנקה

הוספת תגובה

• תנוחת הנקה

דלית בן טובים
    26/05/2008

נועה שלום, קודם כל מזל טוב!
    תנוחת ההנקה צריכה להיות כזו שתומכת בגב התחתון ובחגורת הכתפיים וכזו המאפשרת התיישבות וקימה נוחים.
    אני ממליצה לך לשבת על כורסא פחות "שוקעת" ולנסות ולהוסיף כרית לגב התחתון על מנת לשפר את התמיכה ולעזור בקימה.
    התמיכה לחגורת הכתפיים נוצרת על ידי הנחת האמות, ניתן להשיג זאת על ידי שימוש בכרית הנקה או כל כרית אחרת או לחילופין בעזרת משענות הידיים אם קיימות. שימי לב שכאשר את מניחה את האמות את מרגישה נינוחה באזור חגורת הכתפים (השענות בגובה נמוך מדי או גבוה מדי עלולה להיות בעייתית).
    נושא נוסף שכדאי לשים לב אליו הוא מנח כף היד, שימי לב שכשאת אוחזת את התינוק/ תינוקת בהנקה או בכל זמן אחר, שאת לא יוצרת "שבירה" בכף היד, כף היד צריכה להוות המשך ישיר של האמה וכך ניתן למנוע כאבים במפרק זה. (אני מציינת זאת כי אלו כאבים שכיחים אצל אמהות טריות).
    הרבה נחת ואושר ואנו אל תהססי לפנות בעוד שאלות או הבהרות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו