השענת האמות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• השענת האמות
    נדב
    28/05/2008

שלום,

1) אני סובל מכאבים באמות ובכתפיים, לדעתי משום שכסא המחשב שלי נמוך והמרפקים מתחת לקו השולחן. נראה לי שכדאי לי להשיג כסא גבוה עם משענות ידיים גבוהות דיין כך שמרפקים שעונים יגיעו לקו השולחן. ואולם, במקרה זה לא ניתן להתקרב עם הכסא לשולחן, היות והמשענות נתקעות בשולחן. מה המלצתך?
    2) האם לדעתך רצוי לשבת על כסא ללא גלגלים?

תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    השענת האמות

הוספת תגובה

• ישיבה ארגונומית

גיל בן טובים
    30/05/2008

נדב שלום

אתה זקוק לכיסא עם גלגלים בעל מנגנון של הגבהה והנמכה ומשענות ידיים מתכווננות.
    במידה והשולחן מספיק עמוק, ההמלצה היא להתקרב עם הכיסא מתחת לשולחן, להוריד את משענות הידיים למינימום, לקבוע את גובה הישיבה כך שיאפשר עבודה עם כתפיים רפויות ולהניח את אמות הידיים עד המרפק על השולחן.
    מצב זה יגרום לתמיכה של אמות הידיים, הכתפיים והצוואר. כמובן, יש למקם את המסך מולך ולהרחיק לאחור את המקלדת ולמקם את העכבר בקו המקלדת.
    כל ההמלצות הללו חייבות להיות מיושמות עם יועץ ארגונומי שיבחן את סביבת העבודה ואת האדם היושב בעמדה ואז לקבל החלטה נכונה, כי יכולים להיות משתנים רבים שיכולים לשנות את התמונה, כגון: תאורה, מקורות אור, הרגלי עבודה, פגיעות אורטופדיות ישנות ועוד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו