מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- השענת האמותנדב28/05/2008
שלום,
1) אני סובל מכאבים באמות ובכתפיים, לדעתי משום שכסא המחשב שלי נמוך והמרפקים מתחת לקו השולחן. נראה לי שכדאי לי להשיג כסא גבוה עם משענות ידיים גבוהות דיין כך שמרפקים שעונים יגיעו לקו השולחן. ואולם, במקרה זה לא ניתן להתקרב עם הכסא לשולחן, היות והמשענות נתקעות בשולחן. מה המלצתך?
2) האם לדעתך רצוי לשבת על כסא ללא גלגלים?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ישיבה ארגונומית
גיל בן טובים30/05/2008נדב שלום
אתה זקוק לכיסא עם גלגלים בעל מנגנון של הגבהה והנמכה ומשענות ידיים מתכווננות.
במידה והשולחן מספיק עמוק, ההמלצה היא להתקרב עם הכיסא מתחת לשולחן, להוריד את משענות הידיים למינימום, לקבוע את גובה הישיבה כך שיאפשר עבודה עם כתפיים רפויות ולהניח את אמות הידיים עד המרפק על השולחן.
מצב זה יגרום לתמיכה של אמות הידיים, הכתפיים והצוואר. כמובן, יש למקם את המסך מולך ולהרחיק לאחור את המקלדת ולמקם את העכבר בקו המקלדת.
כל ההמלצות הללו חייבות להיות מיושמות עם יועץ ארגונומי שיבחן את סביבת העבודה ואת האדם היושב בעמדה ואז לקבל החלטה נכונה, כי יכולים להיות משתנים רבים שיכולים לשנות את התמונה, כגון: תאורה, מקורות אור, הרגלי עבודה, פגיעות אורטופדיות ישנות ועוד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)