יש הרבה תסמינים לעבודה מול מחשב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יש הרבה תסמינים לעבודה מול מחשב
    אביב
    20/02/2007

מבחינת כף יד:
    * הייתה לי תופעה שהאגודל קופץ מצד לצד כשמזיזים אותו [כאילו יש לו 2 מצבים]. הרופא אמר שזה מהמקלדת ועשו לי ניתוח שבו הסירו את הדלקת שהצטברה ליד האגודל .
    * יש לי תסמונת בתעלות הקרפליות [2 הידיים], אני עומד לעבור ניתוח, בינתיים יש לי פטנט זמני איך לסלק את תחושת הנימול של התסמונת - אני מנופף את כף היד ימינה ושמאלה 10 פעמים. זה משחרר את תחושת הנימול למספר דקות.

מבחינת עיניים: עייפות/מטושטשות/יבשות אחרי עבודה ממושכת על המחשב, לפעמים יש הרגשה שיש לך חול בעין. הפתרון: סטילה [לפעמים מסלק את תחושת החול בעיניים ולפעמים לא]. יש לי עוד פטנט: לקרב את המסך כמה שיותר אליך. אני במקום להתקין זרוע בקיר [שחייבת להיות די מסיבית בגלל שהמסך שוקל כמה מאות גרמים], עשיתי אצל נגר אביזר מעץ בצורת האות "כ" [כל צלע/חתיכה של העץ = 20*20 סמ] ואתה מניח את המסך על זה. זה מאוד מקרב את המסך לעין!

אם יש לכם טיפים נוספים ליובש בעין אשמח לדעת.

אביב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תסמינים לעבודה מול מחשב

גיל בן טובים
    20/02/2007

אביב שלום
    רבים וטובים ממשתמשי המחשב מגיעים למצב של כאבים כרוניים כתוצאה מעבודה ממושכת מול המחשב.
    הפיתרון הוא מניעתי והוא נקרא הייעוץ הארגונומי, כלומר להתאים את כל סביבת העבודה לפי כללים ארגונומיים המבוססים על ביומכניקה, פיזיולוגיה, אנטומיה, פעילות גופנית ועוד מספר דיספלינות.
    ההמלצה שלי אביב, היא לפנות לעזרה רפואית לטיפול בתיסמונות שאתה חווה, אולם לאחר שתבריא, עליך לקבל ייעוץ ארגונומי מקיף, אחרת כל התסמונות שתיארת, יחזרו שוב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו