מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- יש הרבה תסמינים לעבודה מול מחשבאביב20/02/2007
מבחינת כף יד:
* הייתה לי תופעה שהאגודל קופץ מצד לצד כשמזיזים אותו [כאילו יש לו 2 מצבים]. הרופא אמר שזה מהמקלדת ועשו לי ניתוח שבו הסירו את הדלקת שהצטברה ליד האגודל .
* יש לי תסמונת בתעלות הקרפליות [2 הידיים], אני עומד לעבור ניתוח, בינתיים יש לי פטנט זמני איך לסלק את תחושת הנימול של התסמונת - אני מנופף את כף היד ימינה ושמאלה 10 פעמים. זה משחרר את תחושת הנימול למספר דקות.
מבחינת עיניים: עייפות/מטושטשות/יבשות אחרי עבודה ממושכת על המחשב, לפעמים יש הרגשה שיש לך חול בעין. הפתרון: סטילה [לפעמים מסלק את תחושת החול בעיניים ולפעמים לא]. יש לי עוד פטנט: לקרב את המסך כמה שיותר אליך. אני במקום להתקין זרוע בקיר [שחייבת להיות די מסיבית בגלל שהמסך שוקל כמה מאות גרמים], עשיתי אצל נגר אביזר מעץ בצורת האות "כ" [כל צלע/חתיכה של העץ = 20*20 סמ] ואתה מניח את המסך על זה. זה מאוד מקרב את המסך לעין!
אם יש לכם טיפים נוספים ליובש בעין אשמח לדעת.
אביב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תסמינים לעבודה מול מחשב
גיל בן טובים20/02/2007אביב שלום
רבים וטובים ממשתמשי המחשב מגיעים למצב של כאבים כרוניים כתוצאה מעבודה ממושכת מול המחשב.
הפיתרון הוא מניעתי והוא נקרא הייעוץ הארגונומי, כלומר להתאים את כל סביבת העבודה לפי כללים ארגונומיים המבוססים על ביומכניקה, פיזיולוגיה, אנטומיה, פעילות גופנית ועוד מספר דיספלינות.
ההמלצה שלי אביב, היא לפנות לעזרה רפואית לטיפול בתיסמונות שאתה חווה, אולם לאחר שתבריא, עליך לקבל ייעוץ ארגונומי מקיף, אחרת כל התסמונות שתיארת, יחזרו שוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)