מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבי מחשב כבר שנה ומשהו חייב עזרהאוהד11/07/2008
שלום עברתי כבר מיפוי עצמות והיתי אצל אורתופד והוא לא מצא כלום אצלי וגם לא במיפוי ובכל זאת אני מרגיש כאבי ידיים ותחושות של לחץ בעצמות ודקירות באצבעות שמתחברות לכף היד וגם שורף ויובש בעיינים שגורם לי לשתוף כל דקה את העיינים ואני יושב שעות מול המחשב ולפני שנה שגם ישבתי שעות לא הרגשתי אף כאבים למה? זה התחיל השנה ואפילו שאני לא היתי במחשב שלושה חודשים עדין יש לי כאבים ולאחרונה מלפני יומים שהיתי במחשב כמה שעות רצוף נהיה לי דקירות בגב התחתון והעליון וכאבי צוואר ורציתי לדעת איזה תרגילים אפשר לעשות כדי לפתור את הבעיות האלה ואני במחשב הרבה שעות כי אני גם עושה גרפיקה ואני gamer וגם רציתי לדעת עם מיפוי עצמות אוו בדיקה אחרת יכולה לגלות בוודאות אם יש לי מפגע מהמחשב ואם אני לא ינגע שנה וחצי במחשב אז הכאבים יעברו לי לצמיתות ? יש לי מיקלדת רגילה לא ארגונמית וגם עכבר רגיל זה משנה משהו? חייב תשובה הכאבים לא עוזבים אותי בתודה אוהד!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי מחשב
גיל בן טובים11/07/2008הי אוהד
לפי התיאור שלך, אתה זקוק בדחיפות להזמין יועץ ארגונוי לעמדת העבודה שלך, על מנת להתאים את סביבת העבודה אליך ואותך אליה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאבי מחשב
אוהד11/07/2008כן אבל אני לא יכול להזמין בגלל שאני סיימתי רק תיכון וסביבת העבודה שלי היא ביתית ואין לי כסף ליעוץ וגם אני גר ברמת גן ועוד משהו לא ענית לי על השאלה שלי האם מיפוי עצמות יכול לגלות נזק מהמחשב איזה צילום יכול לגלות? אני משנת 200 התחלתי להתעסק במחשב שהיתי עוד ביסודי ולא ידעתי על הנזק וכולי אז עוד היתי עושה הפסקות אבל עכשיו הכאבים התחילו מהשנה אז יש פיטרון שיכול לעזור כי גם עכשיו שאני מ9 במחשב יש לי עדין כאבים מה אפשר לעשות זה לא מרפה אפילו שאני לא במחשב ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפשר בבקשה פיטרון אני נואש
אוהד11/07/2008הכאבים לא מפסיקים איך אני יוכל לגרום להם להעלם אם אני לא היה שנה במחשב ואז יחזור להיות בוו אבל לא בקצב מופרז הם יעלמו לתמיד ואני יחזור להיות בריא כמו פעם? כי אני לדוגמא מ9 בבוקר במחשב בלי מנוחה כי היתי צריך לעשות דברים במחשב ורק עכשיו סיימתי? גם ככה אתמול ושלשום וכולי וגם בגלל זה קשה לי להרדם בלילה אני נרדם מאווחר ופעם היתי נרדם מהר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאבי מחשב
גיל בן טובים12/07/2008הי אוהד
אני מציע לך להפנות את שאלותיך בפורום אורטופדיה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאבי מחשב
אוהד12/07/2008אוקי אני יפנה לשם אבל אם אני במחשב כל הזמן בלי הפסקה לדוגמא היום מי 9 בבוקר עד עכשיו אתמול וככה כל יום סיימתי עכשיו תיכון ואני לא עובד ואסור לי להתאמץ בגלל שיש לי סיצטות בכליות אז מה אני יכול לעשות שהכבאים לא יתגברו? וגם אם היה לי כסף היתי מזמין יעוץ אבל אין לי ואני אוהב לשחק במחשב אז אחרי שזה יעבור אני עדין יכול להשתמש בוו אבל לא הרבה שעות? ודרך אגב אני בן 19 ב26 אם אתה רוצה לדעת את הגיל שלי בנוסף לכאבי גב למטה ולמעלה שיש לי ולדקירות בידיים העיקצוצים ושורף בעיינים אז גם שאני קופץ יש לי כאבים יותר חזקים בגב למה? אז גם שאני נוגע בייד אוו שנוגעים ביי בכתפיים אוו משהו יש לי קלקים וגם שאני עושה תנועות וזה כואב לי אוו שאני נוגע ביידיים אז אני שומע קלקים באותו אזור כאילו נשבר לי העצם למה? אני חייב עזרה זה כאבים חזקים!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)