מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלהנירית31/08/2008
שלום רב, אני מעוניינת לקנות אופניים. ברצוני לדעת מבחינה ארגונומית - אילו אופניים יותר נוחות ובריאות - אופני הרים או אופני ספורט (אלו עם הצמיגים המאוד דקים)? תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בחירת סוג האופניים
גיל בן טובים31/08/2008נירית שלום
ארגונומיה הכוונה מותאם למשתמש, לכן בחירת אופנים צריכה להיות בהתאם לגובה, אורך רגליים וידיים ועוד. לגבי סוג האופניים, האם אופני הרים או כביש, זה כבר עניין של בחירה, לכל סוג יש יתרונות וחסרונות ואת צריכה לבדוק בדיוק את הצרכים שלך. תנסי לדבר עם מומחים בעלי נסיון רכיבה גם עם אופני הרים וגם עם אופני כביש ואז תוכלי לקבל החלטה ברורה יותר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעיות בפכות רגלים
עינת רפאלי06/09/2008שמי עינת אני בת 40 ויש לי כאבים בכפות רגליים בצד. גם אחרי שאני הולכת עם מדרס ונעל ספורט רציתי לשאול אם היית ממליץ לעבור לרכב על אופניים ואיזה סוג. תודה עינת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאבי רגליים
גיל בן טובים11/09/2008הי עינת
אני ממליץ לך לפנות לאורטופד המתמחה בכפות הרגלים לבירור מעמיק של הכאבים מהן את סובלת, רק אחרי הבדיקה תוכלי לדעת איזו פעילות מתאימה לך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)