שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    נירית
    31/08/2008

שלום רב, אני מעוניינת לקנות אופניים. ברצוני לדעת מבחינה ארגונומית - אילו אופניים יותר נוחות ובריאות - אופני הרים או אופני ספורט (אלו עם הצמיגים המאוד דקים)? תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• בחירת סוג האופניים

גיל בן טובים
    31/08/2008

נירית שלום

ארגונומיה הכוונה מותאם למשתמש, לכן בחירת אופנים צריכה להיות בהתאם לגובה, אורך רגליים וידיים ועוד. לגבי סוג האופניים, האם אופני הרים או כביש, זה כבר עניין של בחירה, לכל סוג יש יתרונות וחסרונות ואת צריכה לבדוק בדיוק את הצרכים שלך. תנסי לדבר עם מומחים בעלי נסיון רכיבה גם עם אופני הרים וגם עם אופני כביש ואז תוכלי לקבל החלטה ברורה יותר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בעיות בפכות רגלים

עינת רפאלי
    06/09/2008

שמי עינת אני בת 40 ויש לי כאבים בכפות רגליים בצד. גם אחרי שאני הולכת עם מדרס ונעל ספורט רציתי לשאול אם היית ממליץ לעבור לרכב על אופניים ואיזה סוג. תודה עינת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבי רגליים

גיל בן טובים
    11/09/2008

הי עינת

אני ממליץ לך לפנות לאורטופד המתמחה בכפות הרגלים לבירור מעמיק של הכאבים מהן את סובלת, רק אחרי הבדיקה תוכלי לדעת איזו פעילות מתאימה לך?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו