פועלים העובדים בתנאים לא רלוונטים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פועלים העובדים בתנאים לא רלוונטים
    אברהם נוב
    02/07/2007

1.האם המוסד בטיחות וגהות שמקבל הרבה כסף מהמדינה מסוגל להגן על עובדים? כדי שאלה לא יהיו עבדים. 2.האם לארגונום יש את האפשרות לתת לעובדים אינדקציה ראשונית,מה הגוף מסוגל ,מה מותר לעשות בעבודה ומה אסור.3.האם לעובדים שעבדו בשעות הבוקר (שחר) למעלה מעשרים שנה,ועכשיו ומשנים להם את שעות העבודה לשיא החום , האם יש בזה פגיעה. 4.האם היום לעובדים בעבודה באשפה עם חומרים מזהמים ומסוכנים,יש להם אפשרות לקבל עזרה מיקצועית מארגונום(מהנדס גוף) ולידע אותם כמה כמות מותר להם להרים אשפה ביום ,הרי למשאיות האשפה יש גבול , במאור עיני ראיתי איך סגסוגת של ברזל מהמשאית האשפה (מתפוררת)לא נשברת.אז מזה בני אדם ,לפי דעתי פעם היו חוקי יסוד במדינה כדי להגן על כל העובדים,היום הרבה מהחוקים כבר מטושטשים על ידי המדינה או גורמים מסוימים שמעונינים לא לראות עובדים _(כעבדים). בבקשה אני צריך את עזרתכם המיקצועית במלוא הניסוח ממהנדס מוסמך. ואולי גם בדיקה מקיפה לאמת את זה. אני פעיל ראשי בקבוצת מאבק למען היגיון בריא וצודק בעבודה ולא -עבדות-. בתודה רבה מטה המאבק.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תנאי עבודה

גיל בן טובים
    03/07/2007

אברהם שלום
    תשלח לי אימייל ואני אנסה לעזור לך, הפורום הוא לא הבמה המתאימה לדיון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו