מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- למידה נכונהשרי04/07/2007
שלום
אני סטודנטית ועכשיו אני בתקופה שאני קוראת ומסכמת הרבה. כשאני קוראת הכי נוח לי לעשות את זה בשכיבה על הבטן, כשהספר לפני, כשאני מסכמת לפעמים אני כותבת על שולחן ולפעמים בישיבה על מיטה או ספה כשהספר לידי. הרגלי הלמידה האלה הם בסדר או שהם יכולים לפגוע בי בעתיד?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ישיבה נכונה
גיל בן טובים04/07/2007שרי שלום
שאלה מצויינת. יש מושג שנקרא ישיבה דינמית או עמידה דינמית. כלומר, מומלץ ואף רצוי בזמן ישיבה ממושכת, להחליף כמה שיותר תנוחות ישיבה, אבל בתנאי שלא נמצאים יותר מכמה דקות בכל תנוחה. ההסבר לכך נובע מחלוקת עומסים שווה ומלאה יותר על הרבה איזורים בגוף, דבר המפחית עומס ממוקד על אזור מסויים (התנוחה הבאה היא התנוחה הבריאה).
במידה ואת לא חשה או סובלת מכאבי גב ואת מקפידה לשמור על כיווץ הבטן בתנוחות הישיבה השונות ושומרת על גמישות המפרקים, הרי שאת יכולה להמשיך בתנוחות הישיבה שלך.
תזכרי שילדים עד גיל 3 לא זקוקים למשענת גב וחבל שרוב האנשים לא יכולים לשבת ללא משענת.
תמשיכי לשמור על הבריאות ואל תדאגי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)