למידה נכונה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• למידה נכונה
    שרי
    04/07/2007

שלום
    אני סטודנטית ועכשיו אני בתקופה שאני קוראת ומסכמת הרבה. כשאני קוראת הכי נוח לי לעשות את זה בשכיבה על הבטן, כשהספר לפני, כשאני מסכמת לפעמים אני כותבת על שולחן ולפעמים בישיבה על מיטה או ספה כשהספר לידי. הרגלי הלמידה האלה הם בסדר או שהם יכולים לפגוע בי בעתיד?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    למידה נכונה

הוספת תגובה

• ישיבה נכונה

גיל בן טובים
    04/07/2007

שרי שלום
    שאלה מצויינת. יש מושג שנקרא ישיבה דינמית או עמידה דינמית. כלומר, מומלץ ואף רצוי בזמן ישיבה ממושכת, להחליף כמה שיותר תנוחות ישיבה, אבל בתנאי שלא נמצאים יותר מכמה דקות בכל תנוחה. ההסבר לכך נובע מחלוקת עומסים שווה ומלאה יותר על הרבה איזורים בגוף, דבר המפחית עומס ממוקד על אזור מסויים (התנוחה הבאה היא התנוחה הבריאה).
    במידה ואת לא חשה או סובלת מכאבי גב ואת מקפידה לשמור על כיווץ הבטן בתנוחות הישיבה השונות ושומרת על גמישות המפרקים, הרי שאת יכולה להמשיך בתנוחות הישיבה שלך.
    תזכרי שילדים עד גיל 3 לא זקוקים למשענת גב וחבל שרוב האנשים לא יכולים לשבת ללא משענת.
    תמשיכי לשמור על הבריאות ואל תדאגי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו