שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    אבי
    15/10/2008

יש לי כאב במרפק מספר ימים. מצאתי באינטרנט מונח שנקרא מרפק טניס ומהתיאור נראה שהמקום שכואב לי די תואם את המקום המצוין בהסבר, אבל הגורמים לתופעה עפ"י ההסבר אינם נמצאים אצלי. מה זה עשוי להיות אם לא מרפק טניס (הכאבים כאשר אני לוחץ על העצם)והאם עלי לראות אורטופד? פיזיותרפיסט? מומחה ליד?

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• ישיבה נכונה

גיל בן טובים
    15/10/2008

אבי שלום
    דבר ראשון תלך לאורטופד שיאבחן את הבעיה והוא כבר ימליץ לך על טיפול. התופעה של מרפק טניס או tennis elbow נפוצה מאוד בקרב משתמשי מחשב וזאת עקב לחץ חוזר ונשנה על מפרק כף היד והמרפק בעבודה עם העכבר והמקלדת. לעיתים מקור הכאב נובע גם מהצוואר. חשוב מאוד שמקביל לאבחון האורטופדי והטיפול שתעבור תעזר ביועץ ארגונומי שיאבחן את גורם או גורמי הסיכון המשמעותיים ביותר לתופעה ממנה אתה סובל, על מנת שהוא יוכל לעזור לך ליצור סביבת עבודה ארגונומית בריאה ונכונה.
    פרופורציה לא נכונה בין גובה הכיסא לשולחן, או שולחן ללא עומק, ישיבה לא נכונה, מסך מחשב שלא ממוקם נכון, הנחת ותמיכת ידיים לא נכונה, כל אלו יכולים להשפיע מאוד ובעצם אם לא תיצור סביבת עבודה ארגונומית, הכאבים יחזרו לאחר הטיפול האורטופדי.
    תקליד ארגונומיה בגוגל ותמצא מבחר יועצים ארגונומיים שיוכלו לעזור לך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו