שלום לכם,מחשב וכאבי גב כרוניים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום לכם,מחשב וכאבי גב כרוניים
    עוזי שחר
    04/11/2008

שלום, שמי עוזי,אני בן 45 ועם ספונדילוליזיס(ניוון בחוליות ע'ש) בחוליות התחתונות בחודשים האחרונים (אני מועמד לניתוח..) אני במצב שישיבה מול מחשב למל 15 דקות,יוצרת אצלי כאבים המצריכים ממני לשכב 10 דקות במיטה,ולחזור חזרה. שמעתי וגם קראתי מה שכתבתם אודות "כסא ברכיים"-והייתי מעוניין לשאול למה הכוונה כשאתם אומרים שהישיבה בכסא הברכיים בהתחלה,מוגבלת בזמן? האם ייתכן שאשב עליו רק 5 דקות עד להופעת כאב של זוקפי הגב? האם בשימוש תדיר עם כסא הברכיים-אוכל ע'י מנוחות רבות,להגיע למצב של ישיבה אחת ארוכה של 45 דקות? אני מנסה לדמות את המנח כאשר אני יושב על קצה של כסא,ואת הרגליים אני מביא אל מתחת לכסא(מתחת לישבן)-ומזדקף....האם המנח הנ'ל מדמה את המנח של הכסא? תודה לכם מקרב לב עוזי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• וקישור מעניין לכסאות,כולל כסא אוכף!

עוזי שחר
    04/11/2008

אשמח לשמוע חוות דעתכם על כסא אוכף עם משענת.
    האם ניתן לשיג? האם מומלץ?

תודה רבה לכם

עוזי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כיסא אוכף

גיל בן טובים
    04/11/2008

עוזי שלום

מומלץ מאוד, תכנס לאתר של "שבטוב" ותראה מספר דוגמאות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה לך גיל

עוזי שחר
    04/11/2008

מצאתי היום בצהריים כיסאות עם מנגנון פנאומטי ,מושב עגול,ורגליים עם גלגלים,שאיתם אני יכול ליצור כל זוית שאני שואף אליה,במחירים של בין 250 ל 350 שח המוצרים שלהם מיוחדים,אבל לעשירון העליון....כל כסא הכי פשוט מתחיל בסביבות 2000...יקר!! תודה רבה לך גיל,וסופשבוע נפלא עוזי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כיסא ברכיים

גיל בן טובים
    04/11/2008

עוזי שלום
    ישיבה על כיסא ברכיים דורשת תקופת הסתגלות, עד ששרירי הגב הזוקפים מתחזקים, ישנם כאלה שמיד יכולים לשבת זמן ממושך ויש כאלה שרק לאחר כמה חודשים מתרגלים לשבת זמן ממושך (מ-20 דקות ומעלה).
    ישיבה על קצה הכיסא ללא משענת תוך כיווץ שרירי הבטן מחזקת את שרירי היציבה, אבל לא ממש מדמה כיסא ברכיים. בישיבה על קצה הכיסא הזווית בין הירך והשוק צריכה להיות 90 מעלות, כאשר כפות הרגליים מונחות על הרצפה ולא כפי שתיארת בישיבה שאתה ניסית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו