המלצה למקלדת ארגונומית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• המלצה למקלדת ארגונומית
    דובי
    21/12/2008

בע"ה כחלק מעיצוב סביבת העבודה שלי, אני נזקק למקלדת ארגונומית. כך לפחות נדמה לי, עקב כאבים מתונים שמופיעים אצלי במפרק האגודל הימני. האם יש לכם המלצה למקלדת מסוימת? ראיתי שישנן מקלדות הבנויות בצורת גל, עם הבדלים בגובה המקשים, וישנן מקלדות שבהן המקשים ממש מחולקים לשתי חטיבות בעלות כיוון שונה. אשמח אם תוכלו להאיר את עיני דובי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    המלצה למקלדת ארגונומית

הוספת תגובה

• מקלדת ארגונומית

גיל בן טובים
    21/12/2008

דובי שלום

לפני שאתה מחליט לרכוש מקלדת ארגונומית ולהשקיע כסף רב, אני ממליץ לך להתייעץ עם מומחה לארגונומיה שיבחן את סביבת עבודתך. מהנסיון שלי, לא כל אחד מתרגל לעבוד עם המקלדת הארגונומית המפוצלת, לפעמים גודל המקלדת לא מתאים לממדי השולחן ולממדי רוחב הכתפיים.
    ישנם שיקולים ארגונומיים רבים בתכנון סביבת עבודה, זאת השקעה חד פעמית ובדרך כלל גם חוסכת הוצאת כסף עבור ציוד יקר ולא נחוץ.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ובכל זאת...

דובי
    21/12/2008

תודה גיל, הבנתי את העקרון הזה, אלא שמחוסר אמצעים עיצבתי את סביבת העבודה שלי בעצמי ע"י שימוש הבעות הניתנות בפורום שלכם. כאן ההזדמנות גם להגיד תודה. אני יושב על כסא ברכיים, אמות בגובה השולחן, מסך בגובה העיניים כפי שהמלצתם. אולם שאלתי מתמקדת בעניין אופן ההקלדה הרצוי למפרק האגודל ולאצבעות בכלל. אני מקליד כשש שעות ביום, הקלדה עיוורת, ושואל את עצמי אם יש צורך להשקיע את ה-220 ש"ח שמקלדת כזו עולה. אשמח אם תתייחס לשאלתי. כמו כן, אם אפשר לקבל פרטים על ייעוץ אפשרי - עלויות וכו', אשמח לקבל במייל.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ייעוץ ארגונומי

גיל בן טובים
    21/12/2008

הי דובי

תודה עבור המחמאות, אני ממליץ לך בשלב הראשון לחסוך את קניית המקלדת הארגונומית.
    אתה גם מוזמן להיכנס לאתר שלי ולמצוא טיפים נוספים ולשלוח לי מייל דרך האתר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו