כאבי צוואר בצד שמאל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבי צוואר בצד שמאל
    הדר
    30/12/2008

שלום רב! שמי הדר,נרשמתי לחדר הכושר לפני חודש במטרה ללכת על המסילה שלוש פעמים בשבוע.(נרשמתי כיוון שמאוד קר בחוץ ולא ניתן ללכת בחוץ) נרשמתי עם חברתי מיכל על מנת שנדרבן אחת את השנייה להתמיד. בשבוע האחרון אני חשה כאבי צוואר בצד שמאל. חשבתי כי ייתכן שכאבים אלו נובעים כתוצאה מהאימונים כיוון שאני ומיכל צועדות על המסילה כאשר היא משמאלי ומדברות אחת עם השנייה במהלך 40 דקות תוך כדי הפניית מבט. אני פונה אליך בבקשה, האם תוכל להמליץ לי על דרכים להימנע מכאב זה, כי אחרי הכול עצם היותינו מדברות, תורם לנו להחזיק על המסילה 40 דקות. האם קיים לדעתך, מיכשור טכנולוגי שאנחנו יכולות לרכוש על מנת להקל על כאבנו? יהיה לי מאוד חבל להפסיק את ההליכות עם חברתי,כיוון שאני מאוד נהנת זמן האיכות איתה תוך כדי ההליכה. תודה מראש, הדר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבי צוואר בצד שמאל

הוספת תגובה

• כאבי צוואר

גיל בן טובים
    30/12/2008

הדר שלום

מספר טיפים:

א- תנסו לדבר אחת עם השניה ללא הפניית צוואר (לא מנומס, אבל הבריאות יותר חשובה).
    ב- בסוף הריצה תבצעו הרבה תרגילי גמישות לצוואר.
    ג- תתחלפו במסילות כל פעם.
    ד-תנסו בימים הפחות קרים כן לרוץ בחוץ (הרבה יותר בריא ויעיל).

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו