מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מסך מחשב הממוקם באלכסוןרינת ראובני10/03/2007
גיל, דלית שלום רב,
מסך המחשב עליו אני עובדת שעות רבות ממוקם באלכסון על גבי השולחן, באופן כזה שמכתיב נטיית גוף מסויימת ושאינה זורמת עם השולחן. (כך, בעת כתיבה על גבי המקלדת ידי החזקה נשענת על השולחן וידי החלשה נמצאת באוויר.) האם מיקום זה של המסך והמקלדת הוא מיקום נכון?
תודה מראש , רינת ראובני.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיקום המסך
גיל בן טובים10/03/2007רינת שלום
במסגרת הייעוצים הארגונומיים הרבים שעשינו עד היום, אנו נתקלים כל הזמן בבעיה שהזכרת.
מיקום המסך חייב להיות פרונטאלי למשתמש ולא באלכסון. אמות הידיים חייבות להשען באופן מלא על שולחן העבודה. השענות אמות היידים בצורה סימטרית על השולחן מאפשרת לחגורת הכתפיים לנוח. אני ממליץ לך לשנות את דפוס העבודה שלך, כי כרגע צורת עבודתך, מעמיסה מאוד על חוליות הצוואר והגב, טונוס השרירים שלך גבוה כל הזמן ולא סימטרי, דבר שעלול לגרום לנזקים בעתיד ולעייפות גדולה מאוד בסיום יום העבודה.
בשביל ליישם את כל ההמלצות שלי, חשוב לסדר את כל עמדת העבודה בצורה ארגונומית.
כדאי לך להעזר באתר שלנו לשם כך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)