מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלהיעקוב18/01/2009
שלום רב, אני סובל מבלט דיסק L4-L5 עם לחץ על הרגל. אני עובד במשרד ולא מתאמץ . בדרך כלל לא מרגיש בכאבים והפרעות בעבודה ובכלל. אבל יש ימים אפילו חודשיים שמרגיש כאבים חזקים בגב תחתון ולחץ על כול אורך הרגל מצד חיצוני עד כף הרגל והאצבעות. שאלתי: 1.ממה זה בא הכאבים והלחץ על הרגל. מאיפה זה בא אם אני לא מתאמץ. 2.איזה תנועות או דברים יכולים להגביר לי את הכאב בגב ויגבירו את הלחץ על הרגל. כלומר, ממה כדאי לי להימנע? אולי אני עושה משהו לא נכון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי גב
גיל בן טובים18/01/2009יעקב שלום
הישיבה עצמה מהווה גורם סיכון מאוד גדול לכאבי גב כתוצאה מהלחץ המתמשך הנוצר על הגב.
מרבית כאבי הגב היום בעידן המודרני נוצרים מאורח החיים היושבני שלנו היום.
יועץ ארגונומי יכול מאוד לעזור לך בנושאים הבאים:
ארגון סביבת עבודה ארגונומית ובריאה המותאמת במיוחד בשבילך, איתור גורמי הסיכון המשמעותיים ביותר בסביבת העבודה שלך ומתן פיתרון, מתן תרגילי מתיחות, הדרכה בנושא ישיבה נכונה ודינמית, יציבה נכונה ועוד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)