איזה כסא עדיף?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איזה כסא עדיף?
    דורונה
    22/03/2007

שלום,
    אני עובדת מול מחשב הרבה ובדיוק עכשיו מזמינים לנו כסאות חדשים ואני יכולה לבחור אם אני רוצה כסא עם ידיות או בלי ידיות....יש לכם המלצה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    איזה כסא עדיף?

הוספת תגובה

• כיסא ארגונומי

גיל בן טובים
    22/03/2007

דורונה שלום
    כיסא ארגונומי צריך לעמוד בקריטריונים הבאים: 1. האם הכיסא מתאים למידות שלך (גובה, מבנה צר או רחב, אורך רגליים) 2. האם יש לו אפשריות כיוונון (ידיות, גובה משענת, הגבהה והנמכה, מצב נידנוד, שינוי זווית ועומק מושב הכיסא. 3. האם אפשרויות הכיוונון נוחות.
    לגבי כיסא עם ידיות, התשובה היא שברוב החברות שאנו נותנים ייעוץ ארגונומי לעובדים, ההמלצה היא להוריד את הידיות כדי שהכיסא יוכל להכנס מתחת לשולחן ואז אמות היידים נשענות על שולחן העבודה. הידיות נועדו לשימוש בזמן מנוחה או ישיבות או שקוראים מסמך ומתרחקים מעמדת המחשב.
    חשוב שתזכרי ששמירה על בריאות בעבודה לא רק קשורה לכיסא, אלא בסידור כל עמדת העבודה לפי כללים ארגונומיים, לימוד השימוש באפשרויות הכיוונון של הכיסא, איך יושבים נכון, אילו תרגילים גופניים עושים בזמן העבודה ועוד ועוד.
    חברות שמזמינות אותנו מקבלות מאיתנו הנחייה, איזה כיסא כל עובד צריך ובנוסף אנו מסדרים ביחד עם העובדים את עמדות העבודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו