כאבים בצד ימין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים בצד ימין
    לילך קרמן
    26/08/2007

שלום,

בחודש האחרון התחלתי לחוות כאבים בצד הימני של פלג הגוף העליון- לעיתים בכתף, לעיתים בצד האחורי של הכתף, בצד התחתון של החלק העליון של היד אך בעיקר ליד הצלעות ומתחתן. אני חושבת שזה בשל העבודה ליד המחשב אך הכאבים (בעקר אלו שליד הצלעות) נמשכים גם מעבר לישיבה ליד המחשב.

מה ניתן לעשות? בנוסף לתרגילי התעמלות, האם ישנה בדיקה/ בדיקות שניתן לעבור וטפולים שאפשר לעבור כדי להקל על הכאבים? האם אתם יכולים להמליץ על רופאים או מטפלים מאזור המרכז שעוסקים בכך ויכולים לסייע לי?

יש לציין שאורטופד שהייתי אצלו מטעם קופ"ח חולים אמר לי כששאלתי אותו- לשנות את תנוחת הישיבה. זה נכון אבל לא מסייע לי להפיג את הכאבים.

אשמח לתשובתכם המהירה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבים בצד ימין

הוספת תגובה

• ארגונומיה משרדית

דלית בן טובים
    26/08/2007

לילך שלום
    האורטופד שייעץ לך לשנות את תנוחת הישיבה צדק. אולם, להגיד ולבצע זה שני דברים שונים. במקרה שלך ייעוץ ארגונומי מקצועי יכול מאוד לעזור לך מכמה סיבות:
    א- זיהוי גורמי הסיכון שבגללם את סובלת.
    ב- סידור ארגונומי של הציוד הקיים בצורה שתאפשר לך לעבוד במנחי עבודה בריאים.
    ג- לימוד יציבה נכונה, ישיבה נכונה.
    ד- המלצות לשינויים במידה וצריך בעמדת העבודה.
    ה- לימוד תרגילי פעילות גופנית הקשורים לאופי עבודתך.

במידה ותיישמי את ההמלצות הארגוונומיות, סביר להניח שמצבך ישתפר בצורה ניכרת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו