מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלהרן13/07/2009
ערב טוב.
אני סובל קרוב לשנה וחצי מכאבים במרכז הגב משני הצדדים .את הכאב אני מרגיש כמה פעמים בלילה ,כשאני מתעורר מהכאב ונרדם שוב ובבוקר בערך למשך שעה.אם אני יושן יותר משש שעות אני מרגיש את הכאב לזמן ארוך יותר והכאב מקרין לי גם לכיוון עצמות בית החזה.הכאב מתפוגג בדר"כ לבד ואני כמעט ולא מרגיש אותו במהלך היום.את הכאב אפשר להגדיר ככאב מופשט ולא נקודתי,וככאב של נוקשות של הגב.
עשיתי את כל הצילומים כולל MRI צווארי וגבי,ולא נמצא שום ממצא שמסביר את כאביי הגב.
שאלותיי בבקשה הם;
1.ממה בכל זאת יכול הכאב לנבוע?ומה כדאי לעשות כדי לשפר את המצב?
2.איך אפשר להסביר את התופעה שאם אני יושן יותר משש שעות כואבות לי גם עצמות בית החזה ומסביב להן?איך זה קשור לגב?
3.ניסיתי טיפולי פיזוטרפייה למיניהם שלא עזרו וגם טיפול תרופתי בארקוקסייס שטיפה הקל אך לבטח שלא פתר את הבעייה,מה עוד אפשר לנסות?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פתרון לכאבים
דלית בן טובים16/07/2009רן שלום
טיפול רציני כולל בדיקה של סביבת העבודה ואורח חיים. צריך לגלות מה באורח החיים שלך או בסביבת העבודה שלך גורם לכאבים מהם אתה סובל. אני מציעה שתזמין יועץ ארגונומי שיאתר את גורמי הסיכון, כולל פיתרונות ואז לדעתי יש סיכוי שכאביך יופחתו במידה ניכרת. עד שלא יבדקו בצורה יסודית את כל אורחות חייך וסביבת עבודתך יהיה קשה מאוד לעזור לך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)