שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    לימור
    26/07/2009

שלום לכם,
    כעת כשמכשיר ה-IPHONE עומד להגיע לחברות הסלולאריות אני בהתלבטות. האם לקנות את המחשב הנייד הרגיל שחשבתי לקנות או לקנות את ה-IPHONE.
    ברצוני לדעת, מבחינת נוחות ובריאות לגוף, מה יהיה לי יותר נוח אפ אני משתמשת במחשב שעה אחת ביום, ואני עושה את זה מישיבה על הספה בבית.

תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• בריאות בעבודה עם מחשב נייד, אייפון

גיל בן טובים
    26/07/2009

לימור שלום

היום יש יותר ויותר אנשים שסובלים מדלקות באצבעות עקב שימוש הולך וגובר במכשירים סלולרים לצורך גלישה באינטרנט, מיילים, sms ועוד.
    גם המחשב הנייד טומן בחובו סכנות בריאותיות, אולם לפחות ניתן לחבר אליו מקלדת ועכבר חיצוניים ומעמד או זרוע שמגביה אותו.
    לסיכום: שעה אחת של עבודה יכולה להיות הרסנית למישהו מסויים ולאחר לא, זה תלוי מאוד ברגישות הגופנית לפגיעות.
    מעבר לכך, ישנם שיקולים של ראיה ומנחי צוואר בעיתיים שמתגברים ככל שהמסך קטן יותר.
    לעומת זאת, אין ספק שהאייפון מכשיר מדהים וחוסך נשיאה של שני מכשירים וממלא מספר גדול של פונקציות, אולם מבחינה בריאותית יכולה להיות לך בעיה. בסופו של דבר ההחלטה היא שלך.
    אני באופן אישי מחוץ למשרד מעדיף מחשב נייד קטן עם מודם סלולרי ולא להשתמש באייפון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו